Guzman ve Ander de diziden ayrıldılar. Orijinal kadrodan kala kala Samuel ve Omar kaldı rezilliğe bakar mısınız.
Guzman'la Rebe sarılırken keşke ikisini çift yapsalar diye içimden geçirdim aşırı hoş bir çift olurlardı.
Guzman'ı Ari ile Rebeka'yı da Mencia ile uğraştırmak çok saçmalıktı. Rebe ve Mencia çifti aslında fena değildi başta ama Rebe gibi baskın bir karakterin bu ilişkide utangaç biri olmasına alışamadım.
Yine herkes ayrıldı, kavga etti son bölümde barıştı.
Samuel ve Guzman'ın çekişmesi zevk vermiyordu en sonunda Samu Guzman'a yardım etti diye yine düzeldiler.
Patrick sezonun en gereksiz karakteri olabilir. Hoş çocuk ama hikayeye katkı sıfır.
Omar ve Ander'e katılıp üçlü takıldılar sonra ikisiyle de ayrı ayrı düşüp kalktı ama en sonunda hiçbir yere varamadı partide ne bulduysa onunla yetindi.
Ben Ari'ye saldıranın Philipe olacağını düşünmüştüm özellikle son bölüm partide Cayetana'ya boşver onları deyince Philipe reddedilmenin acısını Ari'den çıkarır sandım ama sürpriz oldu. Tabi o adamın çıkması beklentimi karşılamadı.
Son olarak Cayetana'nın hikayesi hiç inandırıcı gelmiyor ya kızın bir prensle sevgili olmadığı kalmıştı o da oldu.
Bizim Feriha'yı geçti.
Önceki sezonlarda da parti ve seks vardı ama en azından karakterlerin bir şekilde başka hikayeleri de vardı mesela Ander ve Guzman arkadaşlığını önceki sezonlarda gördük bu sezon sadece son bölümde yan yana geldiler. Varsa yoksa eğlence.