Netflix Elite - Dizi Yorumları

İspanyolcaya katlanamıyorum, tükürür gibi konuşuyorlar. Ahmet gibi İngilizce dublaja karar verdim. :A

Ahmet herkes eşcinsel oldu demişsin ya Ölmek İçin 13 Sebep'in de 4.sezonunda herkes eşcinsel olmuştu :A
Harika bir dil bence ya kursa gitmeyi düşünüyorum. :A

• İlginç
Reactions: mrt-06
Ben ingilizce dublaj+ingilizce altyazı ile izliyorum. :A
Türkçe dublaj ile hiç birşeyin tatı yok ki, ispanyolca da kulağımı tırmalıyor. :A
------

Ah ben eşcinselim ama bana bile özellikle 4. sezondaki lgbt olayları abartı geldi, herkes lgbt oldu resmen. :A
4. sezonu da mı izledin? :A
Carla, Polo Lu ve Nadya yoksa bende yokum. :A

4. sezonu da mı izledin? :A
Carla, Polo Lu ve Nadya yoksa bende yokum. :A
Evet çıkınca hemen bitirtim. :A
Olay kötü bi sezondu 4. sezon. Bomboştu resmen. :A
Tek güzel olan yeni gelen Patrick'ti, bir de daddy Armando vardı, o güzeldi. Bi check yaparsın bu isimleri. :A

Benim puanlarım bu şekilde

1. sezon - 8/10
2. sezon - 10/10
3. sezon - 9/10
4. sezon - 4/10
@mrt-06 bakalım nasıl olacak senin puanların. :A

• Harika
Harika bir dil bence ya kursa gitmeyi düşünüyorum. :A
Önce bi İngilizceyi öğreneydik anam :A

Evet çıkınca hemen bitirtim. :A
Olay kötü bi sezondu 4. sezon. Bomboştu resmen. :A
Tek güzel olan yeni gelen Patrick'ti, bir de daddy Armando vardı, o güzeldi. Bi check yaparsın bu isimleri. :A

Benim puanlarım bu şekilde

1. sezon - 8/10
2. sezon - 10/10
3. sezon - 9/10
4. sezon - 4/10
@mrt-06 bakalım nasıl olacak senin puanların. :A
2.sezonda ne oluyor acaba :A:A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and Ahmed
Ölen kızın hikayesi ve bölüm sonuna doğru başka bir gizemi ve sırrı ortaya çıkıyor. Yine anlatıcılar var, Ölmek İçin 13 Sebep'ten farkı ne bu dizinin?

Müslüman çocuk gay diye kızıyorlar ama hristiyanlıkta da günah. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
4.sezonu bugün bitirebildim sonunda. Son 2 bölüm kalmıştı günlerdir izlemiyordum. İte kaka bitirdim bu sezonu. İlk 3 sezonun çook gerisinde, bomboş bir sezon olmuş. :(

Lu'nun yokluğu çok belli oluyordu. Nadia'yı ilk 1-2 bölüm kısa da olsa görmek bile güzeldi. Yeni gelen karakterler bayağı zorlamaydı. Tüm sezon neredeyse yeni gelenlere ayrıldı, sadece son bölüm eski dostlukları görebildik saçma bir şekilde.

Guzman ve Ander de diziden ayrıldılar. Orijinal kadrodan kala kala Samuel ve Omar kaldı rezilliğe bakar mısınız. :(

Guzman'la Rebe sarılırken keşke ikisini çift yapsalar diye içimden geçirdim aşırı hoş bir çift olurlardı. :bhr: Guzman'ı Ari ile Rebeka'yı da Mencia ile uğraştırmak çok saçmalıktı. Rebe ve Mencia çifti aslında fena değildi başta ama Rebe gibi baskın bir karakterin bu ilişkide utangaç biri olmasına alışamadım. :A

Yine herkes ayrıldı, kavga etti son bölümde barıştı. :A Samuel ve Guzman'ın çekişmesi zevk vermiyordu en sonunda Samu Guzman'a yardım etti diye yine düzeldiler. :F

Patrick sezonun en gereksiz karakteri olabilir. Hoş çocuk ama hikayeye katkı sıfır. :A Omar ve Ander'e katılıp üçlü takıldılar sonra ikisiyle de ayrı ayrı düşüp kalktı ama en sonunda hiçbir yere varamadı partide ne bulduysa onunla yetindi. :A

Ben Ari'ye saldıranın Philipe olacağını düşünmüştüm özellikle son bölüm partide Cayetana'ya boşver onları deyince Philipe reddedilmenin acısını Ari'den çıkarır sandım ama sürpriz oldu. Tabi o adamın çıkması beklentimi karşılamadı. :A

Son olarak Cayetana'nın hikayesi hiç inandırıcı gelmiyor ya kızın bir prensle sevgili olmadığı kalmıştı o da oldu. :F Bizim Feriha'yı geçti. :A

Önceki sezonlarda da parti ve seks vardı ama en azından karakterlerin bir şekilde başka hikayeleri de vardı mesela Ander ve Guzman arkadaşlığını önceki sezonlarda gördük bu sezon sadece son bölümde yan yana geldiler. Varsa yoksa eğlence. :A

5. sezonu izler miyim bilmiyorum.

6/10

Bu dizi hakkında yorumun nedir ablam spoisiz. :A @Çiğdem
Aaa güzeldi bu dizi 1.sezonu gizemli güzeldi ama diğer sezonları izlemek nasip olmadı :(

Spoisiz izleme sebebi Guzman yeter :Z :Z :Z @Özgür @kerem @xemrexxx
Elite_102_Unit_0202_R.jpg

• Güldürdün