Elazığ'da 6.8 Büyüklüğünde Deprem! 41 Ölü, 1607 Yaralı Var!

Çok kötü bir andı. Beşik gibi sallandık ve hemen dışarıya kaçtık
Allah Elazığ insanının yardimcisi olsun cidden çok kötü bir durum..

Reactions: mrt-06
Çok korkunç, çok üzücü. İnşallah kayıp sayımız artmaz. Depremi hisseden arkadaşlara büyük geçmiş olsun.

SON DAKİKA!

AFAD:
Ölenlerin sayısı 22'ye yükseldi!

Naci hoca uyardı Meclisceki koyunlar ve çoban reddetti al sana reddin cezası sizin yüzünüzden binlercesi yaralı onlarcasi oldu Kızılay'a destek falanda atmayın onlardinda ne mal olsugu bellli 3 ay önce köşk kiraladilar personel İstanbul'da yaşıyor diye köşk neyimize sizin siz yardım kuruluşusunuz şu depremi çözmek zor değil fay hattımız bağırıyor resmen uyumaya devam mı edecek bu millet?
Ha bide gelelim 6.8 i 6.5a çekme olayına sırf o evleri devlet tek tek geri yapmasın diye yapılan bir düzenlemedir kendi ulkemden tiskinir oldum.
Tekrardan vefat edenlerin ailelerine sabırlar diliyorum mekanları cennet olsun 😣😰

Öncelikle şahsi ricamdır; Ölü sayısını yada acıklı hikayeleri yada yıkılmış binaları lütfen daha fazla paylaşmayın.Zaten şuan tüm sosyal medya ve televizyonlar onlarla dolu...
Bundan sonra neler yapılmalı,ne yapabiliriz,devlet ne yapmalı onu tartışmak onu konuşmak daha yararlıdır.
Yardım etmek isteyenler kendi imkanları ile bence destek olsun,sosyal medya bu dönemlerde gerçekten doğru işliyebiliyor.
99 Kocaeli depreminden yıllar geçti ükede ne değişti bi değişiklik oldu mu? Geçrekten depreme hazırmısınız..çünkü bunu kabul edelim biz bir deprem ülkesiyiz..%75 miz fay üzerinde yaşıyor.

Çok, çok kötü bir şey... Allah daha beterinden korusun, umarım ölü ve yaralı sayısı daha da artmaz.

Reactions: Angelica
Can kaybı 29'a yükselmiş.

Az önce 5.1 ile tekrar sallanmış, Allah yar ve yardımcıları olsun...