Polat Şaşmaz
Favori Üye
Arkadaşlar, twitter hesaplarımızdan geçmiş olsun dileklerimiz dışında herhangi bir paylaşım yapmayalım. Elazığ ile ilgili resmi kurumların bilgilendirme ve uyarı mesajlarını retweet edelim.
Maalesef 27'ye çıkmış.
???Ölü sayısı 15 olmuş.
Ah be ne üzüldüm ya.
Kızılay yardım topluyor diye eleştirenler var şimdi eleştirme zamanı değil yaraları sarma zamanı!!
Şu an haber kanallarında 15 yazıyor.
@Aserat 'ı bilmiyorum fakat ben televizyondan bakıyorum. 18 oldu.
HAARP'ın günümüzd gerçekliğimi var ki resmi diller onaylasın? Tabiki deprem diyecekler. BUndan sene yeni bir silah sistemi tanıdıp HAARP demezler başka bişey derler. ben kesin yapıldı filan demişim gibi algılanmiş. İNANCIM artıyor diyorum. Olamayacak diye bişey yok.Öyle olsa kandilli neden deprem olduğunu belirtsin. Anlaşılır yani ki fay hattı üzerinde oluyor bu depremler. Haliyle aynı hatta bulunan çevre iller hissedebilir çok normal. Ege'deki bir depremi Ege ve Marmara'nın bir bölümü hissedebilir yani. Doğudaki depremde doğudaki ve güneydoğudaki bazı illerde hissedilebilir çok normal. 😁
Komplo teorileri senin avatarın gibi bişey. Ben teknolojik olarak olasılıktan bahsettim.Komplo teorilerinden bahsediyorum.
Şey bilmem ne klubu için para yollancak. Onlara saklanıyor lutfen ama onlara da lazım para. Spor klupleri daha önemliAh be ne üzüldüm ya.
Kızılay yardım topluyor diye eleştirenler var şimdi eleştirme zamanı değil yaraları sarma zamanı!!
Elaziğ ve Malatyada 18 kişi hayatını kaybetmiş. 553 kişi yaralı, Malatyada 25 Elaziğda bina çökmüş (galiba) 30 kişi göçük altında kalmiş.
Eleştiri zamanı değil cidden, ülkece siyaseti karıştırmadan bir iş yapamıyoruz, az laf çok iş kuralını benimsememiz lazımHAARP'ın günümüzd gerçekliğimi var ki resmi diller onaylasın? Tabiki deprem diyecekler. BUndan sene yeni bir silah sistemi tanıdıp HAARP demezler başka bişey derler. ben kesin yapıldı filan demişim gibi algılanmiş. İNANCIM artıyor diyorum. Olamayacak diye bişey yok.
Yalnız yorumcular da şaşiriyor surıye ırakda da hissedilmiş denilince. Bu çok düz mantık olur bunun için. O da hisseder bu da hisseder demek.
Komplo teorileri senin avatarın gibi bişey. Ben teknolojik olarak olasılıktan bahsettim.
Şey bilmem ne klubu için para yollancak. Onlara saklanıyor lutfen ama onlara da lazım para. Spor klupleri daha önemli
Elaziğ ve Malatyada 18 kişi hayatını kaybetmiş. 553 kişi yaralı, Malatyada 25 Elaziğda bina çökmüş (galiba) 30 kişi göçük altında kalmiş.
Avatarımdaki adam komplo teorisyenliğinin ürünüyse tüm dinler, tüm inançlar komplo teorisidir, yalandır, ki öyle zaten.HAARP'ın günümüzd gerçekliğimi var ki resmi diller onaylasın? Tabiki deprem diyecekler. BUndan sene yeni bir silah sistemi tanıdıp HAARP demezler başka bişey derler. ben kesin yapıldı filan demişim gibi algılanmiş. İNANCIM artıyor diyorum. Olamayacak diye bişey yok.
Yalnız yorumcular da şaşiriyor surıye ırakda da hissedilmiş denilince. Bu çok düz mantık olur bunun için. O da hisseder bu da hisseder demek.
Komplo teorileri senin avatarın gibi bişey. Ben teknolojik olarak olasılıktan bahsettim.
Şey bilmem ne klubu için para yollancak. Onlara saklanıyor lutfen ama onlara da lazım para. Spor klupleri daha önemli
Eleştirinin tam zamanı...Eleştiri zamanı değil cidden, ülkece siyaseti karıştırmadan bir iş yapamıyoruz, az laf çok iş kuralını benimsememiz lazım
Elazığ Tabip Odası Twitter'dan 27 yazmış ama resmi açıklama 18.
Ben de onu söyluyorum. İsteyen inanır istemeyen inanmaz. Bilimde olasılığı yok sayamazsın. Olsa bile deyip kendi komplonu öne sürüyorsun.Avatarımdaki adam komplo teorisyenliğinin ürünüyse tüm dinler, tüm inançlar komplo teorisidir, yalandır, ki öyle zaten.
Teknolojik olarak olasılık yok deniliyor zaten. Olsa bile bu teknolojiyi ele geçiren ülke, dünyanın geri kalanını -bir saniye bile beklemeden- kölesi yapar.
İsteyen inanır istemeyen inanmaz diyerek kestirip atılacak bir şey değil bu. Alınmayan önlemler, bilinçlendirilmeyen bir halk var. Komplo teorileri bu tarz ihmalleri örtmek için vardır. Büyük İstanbul Depremi gerçekleştiğinde, onbinlerce insan öldüğünde, bir o kadarı da yaralandığında "Haarp'ın işi bu, birileri bizi devirmek istiyor." diyebilecek misiniz?Ben de onu söyluyorum. İsteyen inanır istemeyen inanmaz. Bilimde olasılığı yok sayamazsın. Olsa bile deyip kendi komplonu öne sürüyorsun.
Neyse ben sana bunu sabaha kadar savunurum ama ispatlayamam. Sen de bana kendi savını savunursun ama olaısılı yok edemezsin. Başka zaman uzun uzun tartişiriz.
1.7'lik depremi neden yapıyorlar pekii? Amatör mü eğlendiriyorlar?Bu HAARP olayına ben de inanmaya başladım mesela İran Amerika krizinin ertesi günü İran’da şiddetli bir deprem meydana geldi. Tesadüf olması epey zor. @Forumdash