Ben herkesten farklı bir şeyi konuşacağım. Bir süredir depremleri inceliyorum ve şöyle dikkat çekici bir şey buldum (tabi benim gibi düşünen çok insan var)
24 Eylül 2019 da 4.7 Büyüklüğünde Silivri yakınlarında deprem oldu biliyorsunuz daha sonra 26 eylül sabahı küçük küçğk yüzlerce deprem oldu hatta konu başlıkları bile açıldı her yerde, saat 13:59 da 5.8 Büyüklüğünde deprem oldu
Şimdi bu burada dursun
Yine 11 ocak 2020 de yine aynı sabah küçük küçük depremler oldu, yine Twitter da görmüştüm millet hayırdır inş diyordu, sonra öğlen 4.8 büyüklüğünde yine Silivri civarlarında deprem oldu.
Şimdi Elazığ'a gelelim, bundan 4 hafta önce 27 aralık zamanları 5.1 civarlarında aynı ilçede deprem olmuş, 1 ay sonra da 6.8 deprem oldu
Konuyu şu şekilde başlayacağım başta öncü depremler bir sonra ki depreme gebe olabilir mi sizce? Sizce de verdiğim örnekler şaşırtıcı değil mi
Ben Marmaranın artık yavaş yavaş sona geldiğini düşünüyorum, bu konuda en doğru açıklana Şener Üşümezsoy hocadan geldi. Kendisi hep Silivri - büyükçekmece civarları diyordu, son İstanbul depremleri de hep orada oldu, 6.5 - 6.8 civarları gibi bir tahmini var
@mrt-06 @Forumdash @Silinmiş Üye @Polat Şaşmaz @DarkLegenD @Tolstoyevski @The_Erinch @Yiğitt