Maskeli Fedai
Favori Üye
Yok bu depremi tabii ki HAARP'a bağlamıyorum çünkü birkaç ay önce deprem uzmanları televizyon kanallarına çıkıp bu depremin gerçekleşeceğini söylemiş.1.7'lik depremi neden yapıyorlar pekii? Amatör mü eğlendiriyorlar?
Geçmiş olsun.Çok kötü bir andı. Beşik gibi sallandık ve hemen dışarıya kaçtık Allah Elazığ insanının yardimcisi olsun cidden çok kötü bir durum..
Ee? Bana ne bundan? Ben küçük depremlerden bahsediyorum.Yok bu depremi tabii ki HAARP'a bağlamıyorum çünkü birkaç ay önce deprem uzmanları televizyon kanallarına çıkıp bu depremin gerçekleşeceğini söylemiş.
Eli öpülesi adamı sırf para gitmesin diye red ettilerYok bu depremi tabii ki HAARP'a bağlamıyorum çünkü birkaç ay önce deprem uzmanları televizyon kanallarına çıkıp bu depremin gerçekleşeceğini söylemiş.
Maalesef 27'ye çıkmış.
Depremi bile dış güçlere bağlamak mı? Nasıl bir akıl tutulması bu? Allah akıl fikir versin.zaytung yanınızda halt etmiş1.7'lik depremi neden yapıyorlar pekii? Amatör mü eğlendiriyorlar?
Ben değil yahu, alıntıladıklarım inanıyor.Depremi bile dış güçlere bağlamak mı? Nasıl bir akıl tutulması bu? Allah akıl fikir versin.zaytung yanınızda halt etmiş
Abla, o mesaj gece 1'de atıldı.22 deniyordu ay ne ara allahımm yaa
Abla, o mesaj gece 1'de atıldı.
Depremi bile dış güçlere bağlamak nasıl bir akıl tutulması bu? Allah akıl fikir versin.zaytung yanınızda halt etmiş.Bu HAARP olayına ben de inanmaya başladım mesela İran Amerika krizinin ertesi günü İran’da şiddetli bir deprem meydana geldi. Tesadüf olması epey zor. @Forumdash