AB grubunu baz almamış bu ağır totalab grubunda kim ?
AB grubunu baz almamış bu ağır totalab grubunda kim ?
.ss konudan bunu mu çıakrdın @pompy anlat arkadaşa pompycesini .ss
artık öyle bir dizi gelecğeini sanmiyimÇarşambaya gelen diziler böyle oluyor demek ki4 sezonluk efsane Muhteşem Yüzyıldan sonra hangi dizi olacak merak ediyorum
![]()
Başlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım.Ama emeklerin için teşekkürler.
![]()
İşte kalite düşmanı olduğu için Muhteşem izleniyorartık öyle bir dizi gelecğeini sanmiyim1.si yeni reyting sistemi kalite düşmanı 2.si ağır totallerin sistemi olduğu için yeni sistemde birinciler sürekli değişir
![]()
nesini kuramadınBaşlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım.Ama emeklerin için teşekkürler.
![]()
Başlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım.Ama emeklerin için teşekkürler.
![]()
my yi geçen bir dizi olsa karagalar bile güler hatta pensilvanyadan feto amca güler biz bile duyarız buradanBaşlıkla konu alakalı da işleyiş yanlış gibi
İşte kalite düşmanı olduğu için Muhteşem izleniyor![]()
o 2 seneye biterbaşlıktaki sorunun cevabı = kurt seyit shura
Yahu TNS kalite düşmanı diyorsun ama muhteşem izleniyormy yi geçen bir dizi olsa karagalar bile güler hatta pensilvanyadan feto amca güler biz bile duyarız buradan![]()
my yi geçen bir dizi olsa karagalar bile güler hatta pensilvanyadan feto amca güler biz bile duyarız buradan
o 2 seneye biterayrıca kösem dizisi gelrise meryem tozunu attırır onun
![]()
işte o da son kale zatenYahu TNS kalite düşmanı diyorsun ama muhteşem izleniyor![]()
timur girmiş meryem değilkösemin yoları taşlı
aksak timur menopoza girmiş)
Tüm kalitesiz diziler TNS'de izleniyor işte Karagül hariç o da istisnaişte o da son kale zatenpazartesi total yst-karadayı salı küçük ağa-kaçak perşembe kvp cuma karagül cumartesi as-yst-şt pazar küçük gelin
son kale my işte
my yi yıkmak güven özveri tecrübe ister
timur girmiş meryem değil![]()
ağır total olmasından belliTüm kalitesiz diziler TNS'de izleniyor işte Karagül hariç o da istisna![]()
BBS kaliteli izlenmiyor, Sevdaluk ultra kaliteli izlenmiyor, Kayıp Şehir ultra kaliteliydi o da çok şükür izlenmediağır total olmasından belli![]()
insanlara artık dramalardan ve aile dizilerindne gına geldi ancak çok iyi-kaliteli olanlar tutabilir ya da küçük gelin gibi direkt d grubu izleyiciye odaklananlarBBS kaliteli izlenmiyor, Sevdaluk ultra kaliteli izlenmiyor, Kayıp Şehir ultra kaliteliydi o da çok şükür izlenmedi![]()
bihter taytları daha iyidirEline sağlık @xemrexxx .🙂 Ama çarşamba gününe Avrupa Yakası'da eklenmeliReytingleri son 1-2 sezon iyi değildi ama oyuncu kadrosu, yayınlandığı dönemdeki popülerliği, en çok kazandıran, en çok konuşulan vb.
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&KategoriID=&ArticleID=1002571&Date=13.10.2008&b=Tek kisiye 4 milyon dolar kazandiran dizi
En son kısımda yazıldığı gibi Yaprak Dökümü yapımcısına en çok kazandıran 1. Avrupa Yakası 2. dizi.
işte o da son kale zatenpazartesi total yst-karadayı salı küçük ağa-kaçak perşembe kvp cuma karagül cumartesi as-yst-şt pazar küçük gelin
son kale my işte
my yi yıkmak güven özveri tecrübe ister
timur girmiş meryem değil![]()
Reyting dışındaki her maddeyi kaplıyor.bihter taytları daha iyidiravrupa yakası my ya da yaprak dökümü ka uzun süre egemenlik kuramadı malesef
![]()