AB grubunu baz almamış bu ağır totalab grubunda kim ?
AB grubunu baz almamış bu ağır totalab grubunda kim ?
.ss konudan bunu mu çıakrdın @pompy anlat arkadaşa pompycesini .ss
artık öyle bir dizi gelecğeini sanmiyim 1.si yeni reyting sistemi kalite düşmanı 2.si ağır totallerin sistemi olduğu için yeni sistemde birinciler sürekli değişirÇarşambaya gelen diziler böyle oluyor demek ki 4 sezonluk efsane Muhteşem Yüzyıldan sonra hangi dizi olacak merak ediyorum
Başlıkla konu alakalı da işleyiş yanlış gibiBaşlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım. Ama emeklerin için teşekkürler.
İşte kalite düşmanı olduğu için Muhteşem izleniyorartık öyle bir dizi gelecğeini sanmiyim 1.si yeni reyting sistemi kalite düşmanı 2.si ağır totallerin sistemi olduğu için yeni sistemde birinciler sürekli değişir
nesini kuramadın açıkaldık ya çarşamba günü son 8 yılın en istikrarlı günü 1.si bellii izleyicinin gözü @destere nin foklarına kaçmiyi ayrıca my e yd yayınlandıkları dönemin ziredeki işleri oyuncuları olsun,konuşulması,yapımcısına-kanalına kazandırması falanBaşlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım. Ama emeklerin için teşekkürler.
Başlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım. Ama emeklerin için teşekkürler.
my yi geçen bir dizi olsa karagalar bile güler hatta pensilvanyadan feto amca güler biz bile duyarız buradanBaşlıkla konu alakalı da işleyiş yanlış gibi
İşte kalite düşmanı olduğu için Muhteşem izleniyor
o 2 seneye biter ayrıca kösem dizisi gelrise meryem tozunu attırır onunbaşlıktaki sorunun cevabı = kurt seyit shura
Yahu TNS kalite düşmanı diyorsun ama muhteşem izleniyormy yi geçen bir dizi olsa karagalar bile güler hatta pensilvanyadan feto amca güler biz bile duyarız buradan
my yi geçen bir dizi olsa karagalar bile güler hatta pensilvanyadan feto amca güler biz bile duyarız buradan
o 2 seneye biter ayrıca kösem dizisi gelrise meryem tozunu attırır onun
işte o da son kale zaten pazartesi total yst-karadayı salı küçük ağa-kaçak perşembe kvp cuma karagül cumartesi as-yst-şt pazar küçük gelin son kale my işte my yi yıkmak güven özveri tecrübe isterYahu TNS kalite düşmanı diyorsun ama muhteşem izleniyor
timur girmiş meryem değilkösemin yoları taşlı
aksak timur menopoza girmiş )
Tüm kalitesiz diziler TNS'de izleniyor işte Karagül hariç o da istisnaişte o da son kale zaten pazartesi total yst-karadayı salı küçük ağa-kaçak perşembe kvp cuma karagül cumartesi as-yst-şt pazar küçük gelin son kale my işte my yi yıkmak güven özveri tecrübe ister
timur girmiş meryem değil
ağır total olmasından belliTüm kalitesiz diziler TNS'de izleniyor işte Karagül hariç o da istisna
BBS kaliteli izlenmiyor, Sevdaluk ultra kaliteli izlenmiyor, Kayıp Şehir ultra kaliteliydi o da çok şükür izlenmediağır total olmasından belli
insanlara artık dramalardan ve aile dizilerindne gına geldi ancak çok iyi-kaliteli olanlar tutabilir ya da küçük gelin gibi direkt d grubu izleyiciye odaklananlar sevdaluk da malesef onlardan biri değilBBS kaliteli izlenmiyor, Sevdaluk ultra kaliteli izlenmiyor, Kayıp Şehir ultra kaliteliydi o da çok şükür izlenmedi
bihter taytları daha iyidir avrupa yakası my ya da yaprak dökümü ka uzun süre egemenlik kuramadı malesefEline sağlık @xemrexxx .🙂 Ama çarşamba gününe Avrupa Yakası'da eklenmeli Reytingleri son 1-2 sezon iyi değildi ama oyuncu kadrosu, yayınlandığı dönemdeki popülerliği, en çok kazandıran, en çok konuşulan vb.
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&KategoriID=&ArticleID=1002571&Date=13.10.2008&b=Tek kisiye 4 milyon dolar kazandiran dizi
En son kısımda yazıldığı gibi Yaprak Dökümü yapımcısına en çok kazandıran 1. Avrupa Yakası 2. dizi.
işte o da son kale zaten pazartesi total yst-karadayı salı küçük ağa-kaçak perşembe kvp cuma karagül cumartesi as-yst-şt pazar küçük gelin son kale my işte my yi yıkmak güven özveri tecrübe ister
timur girmiş meryem değil
Reyting dışındaki her maddeyi kaplıyor.bihter taytları daha iyidir avrupa yakası my ya da yaprak dökümü ka uzun süre egemenlik kuramadı malesef