Ekranın Zirvesinin Yeni Bir Sahibi Olacak Mı?

Başlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım. :) Ama emeklerin için teşekkürler. :)

Çarşambaya gelen diziler böyle oluyor demek ki :Z 4 sezonluk efsane Muhteşem Yüzyıldan sonra hangi dizi olacak merak ediyorum :)
artık öyle bir dizi gelecğeini sanmiyim :) 1.si yeni reyting sistemi kalite düşmanı 2.si ağır totallerin sistemi olduğu için yeni sistemde birinciler sürekli değişir :A

Başlıkla konu arasında ben de pek bağlantı kuramadım. :) Ama emeklerin için teşekkürler. :)
:D Başlıkla konu alakalı da işleyiş yanlış gibi :D

artık öyle bir dizi gelecğeini sanmiyim :) 1.si yeni reyting sistemi kalite düşmanı 2.si ağır totallerin sistemi olduğu için yeni sistemde birinciler sürekli değişir :A
İşte kalite düşmanı olduğu için Muhteşem izleniyor :D

nesini kuramadın :bağır: açıkaldık ya çarşamba günü son 8 yılın en istikrarlı günü 1.si bellii izleyicinin gözü @destere nin foklarına kaçmiyi :) ayrıca my e yd yayınlandıkları dönemin ziredeki işleri oyuncuları olsun,konuşulması,yapımcısına-kanalına kazandırması falan :bağır:

işte o da son kale zaten :F pazartesi total yst-karadayı salı küçük ağa-kaçak perşembe kvp cuma karagül cumartesi as-yst-şt pazar küçük gelin :) son kale my işte :F my yi yıkmak güven özveri tecrübe ister :A

timur girmiş meryem değil :Z
Tüm kalitesiz diziler TNS'de izleniyor işte Karagül hariç o da istisna :D

BBS kaliteli izlenmiyor, Sevdaluk ultra kaliteli izlenmiyor, Kayıp Şehir ultra kaliteliydi o da çok şükür izlenmedi :(
insanlara artık dramalardan ve aile dizilerindne gına geldi ancak çok iyi-kaliteli olanlar tutabilir ya da küçük gelin gibi direkt d grubu izleyiciye odaklananlar :) sevdaluk da malesef onlardan biri değil

Eline sağlık @xemrexxx .🙂 Ama çarşamba gününe Avrupa Yakası'da eklenmeli :bağır: Reytingleri son 1-2 sezon iyi değildi ama oyuncu kadrosu, yayınlandığı dönemdeki popülerliği, en çok kazandıran, en çok konuşulan vb.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/So...8&b=Tek kisiye 4 milyon dolar kazandiran dizi

En son kısımda yazıldığı gibi Yaprak Dökümü yapımcısına en çok kazandıran 1. Avrupa Yakası 2. dizi.

7446f3cfe38334428f4f7929b8a139c2.jpg

Eline sağlık @xemrexxx .🙂 Ama çarşamba gününe Avrupa Yakası'da eklenmeli :bağır: Reytingleri son 1-2 sezon iyi değildi ama oyuncu kadrosu, yayınlandığı dönemdeki popülerliği, en çok kazandıran, en çok konuşulan vb.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=yasam&KategoriID=&ArticleID=1002571&Date=13.10.2008&b=Tek kisiye 4 milyon dolar kazandiran dizi

En son kısımda yazıldığı gibi Yaprak Dökümü yapımcısına en çok kazandıran 1. Avrupa Yakası 2. dizi.

bihter taytları daha iyidir :F avrupa yakası my ya da yaprak dökümü ka uzun süre egemenlik kuramadı malesef:)

işte o da son kale zaten :F pazartesi total yst-karadayı salı küçük ağa-kaçak perşembe kvp cuma karagül cumartesi as-yst-şt pazar küçük gelin :) son kale my işte :F my yi yıkmak güven özveri tecrübe ister :A

timur girmiş meryem değil :Z

meryemin girmesine daha çok var meryem menopoza girene kadar kimbilir meryeme kimler ....:)
neyse konuya dönelim yani kösemin çekilip çekilmeyeceği yılan hikayesine dönebilir şu anda net olan bişey varki o da tahtın yeni sahibi kurt seyit shura olacak gibi :)