Kılımı kıpırdatmamHemen tırnaklarını çıkardı helpppp @Bully![]()
Kılımı kıpırdatmamHemen tırnaklarını çıkardı helpppp @Bully![]()
Her daim
![]()
![]()
Kılımı kıpırdatmam![]()
Sevinçten @Bully i etiketleyememenVe 20 oy@Bully
O her şekilde görürdüSevinçten @Bully i etiketleyememen
20 olunca noluyor yani 18 geçince alkol alabiliyor gibi bişi mi
Bangır bangır
Aaaaa baraj varsa 40 yapalım sınırı ; yönetim çalışsın azıcık hep ceza ile gündeme gelmemiş olursunuzO her şekilde görürdü
20 bizim anketlere koyduğumuz kriter. Aslında aktiflikleri düşününce 15 oy yeterli bir oydur ama en az 20 kişi oylayınca anketlerin ilgi gördüğü manasına geliyor. Sen bile dün şaşırdın bu kadar oylayan var mı dedin
Angelica ablan gibi aktif olupta oylamayan çok isimlere rağmen başarı bu![]()
Ben bu foruma üye olduğumdan beri yönetim ve ceza yan yana oldu hepAaaaa baraj varsa 40 yapalım sınırı ; yönetim çalışsın azıcık hep ceza ile gündeme gelmemiş olursunuz![]()
Çok demokratik oldu bari diğer yöneticilere soraydınBen bu foruma üye olduğumdan beri yönetim ve ceza yan yana oldu hepbir şey olmaz bu gündemler.
Baraj 18 olsun son kararım![]()
Neyi soracağız? Baraj kavramı yok kiÇok demokratik oldu bari diğer yöneticilere soraydın![]()
Şeffaf olunca şıp diye anlaşılıyor.Al açıklaması yukarda
Çünkü Dosi kurada ne çıkarsa onu yapıyor. Galiba siz ufaktan müdahale ediyorsunuz?![]()
Kılımı kıpırdatmam![]()
At onu at.Her daim
![]()
![]()
birinin selası okunacak diyorsun yani, rahmetliyi iyi bilirdik diyeyim ne denecek ki başkaNeyi soracağız? Baraj kavramı yok kikendi etkinliğimde belirlediğim bir kriter bu
ayrıca kimseye gel illa oyla demeye gerek yok. Bizde zorlama yok
. Ama birisi var çok gözüme battı. Kendisi ile artık sohbeti keseceğim gibi bazı sebeplerden dolayı
![]()
Son 4 oy haydi bastır.21 olmuşBakalım 24 geçilecek mi, rekorumuz o
![]()
21 olmuşBakalım 24 geçilecek mi, rekorumuz o
![]()
sizi pembe mezarlığa yan yana gömmeliSon 4 oy haydi bastır.![]()
Yok be, zarar vermeyeceğim. Sevdiğimde biri ama artık bendeki kredisi bittibirinin selası okunacak diyorsun yani, rahmetliyi iyi bilirdik diyeyim ne denecek ki başka![]()
evet @Bully bir adet xanax ı 4 e bölüp çayına karıştırdığını söylemişti etki etmiş demek ki, çok şükür güvende herkesYok be, zarar vermeyeceğim. Sevdiğimde biri ama artık bendeki kredisi bitti![]()