inşallah @serhatt @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @ozmoturk @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness ı da böyle vurur ama ilk seni tabi13. Bölüm Ön İzleme
Senin de sonun Kadir gibi olur inşallah. Hain dombiliinşallah @serhatt @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @ozmoturk @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness ı da böyle vurur ama ilk seni tabi
@xemrexxx bize mi baba olacak berk 🤣🤣Senin de sonun Kadir gibi olur inşallah. Hain dombili
@serhatt @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @ozmoturk @Emre Ozansoy @Royal_Highness
aaaa ben izlemiyorum ki gııı diziyi , nasıl ilgini çekti acaba senin@xemrexxx bize mi baba olacak berk 🤣🤣
hani sadece kanal 7 oğlanıydı 😱Bu yakışıklı olunca 😂
Ekli dosyayı görüntüle 135752
Dombili bana baba filan olamaz.@xemrexxx bize mi baba olacak berk 🤣🤣
Madem izlemiyorsun ne diye post yolluyorsun?aaaa ben izlemiyorum ki gııı diziyi , nasıl ilgini çekti acaba senin![]()
Çizgi film senaryosu.inşallah @serhatt @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @ozmoturk @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness ı da böyle vurur ama ilk seni tabi
çok düşürdü aras da Çağatay de dizi kalitelerini.ssÇizgi film senaryosu.![]()
Düzgün senaryo yazan kalmadı ki memlekette.çok düşürdü aras da Çağatay de dizi kalitelerini.ss
Senin de sonun Kadir gibi olur inşallah. Hain dombili![]()
@serhatt @Dosi @Angelica @Zeyno @cookies @ozmoturk @Emre Ozansoy @Royal_Highness
@xemrexxx bize mi baba olacak berk 🤣🤣
Queen her yerde çatlayınÇizgi film senaryosu.![]()
Yandan yemişi.
Çağatay seni istemedikçe senYandan yemişi.![]()
yunan vatandaşlığı alsa evlenebilirdiniz
Kardeş ülkeler, evlenebiliriz bence.