Necip Memili'nin yalandan sinirlenmesi, sonrasında Çağatay çok önemli bir şey söylemiş gibi etkilenip sakinleşmesi kahkaha artırıyor her defasında<-
.esref tek.
<-
.esref tek.
Necip Memili'nin yalandan sinirlenmesi, sonrasında Çağatay çok önemli bir şey söylemiş gibi etkilenip sakinleşmesi kahkaha artırıyor her defasında![]()
en sevdiğim sorun çözme yöntemi11. Bölüm Tanıtımı
Otomatiğe bağlamış.en sevdiğim sorun çözme yöntemi@Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @serhatt @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
Cizgi film karakteri gibi bunu nasil ciddiye alıp izliyorsunuzen sevdiğim sorun çözme yöntemi@Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @serhatt @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
Seni de öldürür inş. çok yediğin için.en sevdiğim sorun çözme yöntemi@Dosi @Angelica @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @serhatt @Emre Ozansoy @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk
Otomatiğe bağlamış.![]()
bu sahne nin oldugu bolumde , esref'in bu mod'a gelmesin de 😛
^nisan'la ilgili kiskanclik veya buna benzer bir sey mi olmustu ,
yoksa ben mi yanlis hatirliyorum![]()
Cizgi film karakteri gibi bunu nasil ciddiye alıp izliyorsunuz![]()
Seni de öldürür inş. çok yediğin için.![]()
@serhatt ın rüyaların açılış sahnesi böyleymiş hep
Hoştttt. .ss@serhatt ın rüyaların açılış sahnesi böyleymiş hep@Emre Ozansoy @Zeyno @Royal_Highness @Angelica @ozmoturk @HollyDemon ☾☆ @Dosi
İlk defa kuduruklukta seni geçen bir karakter gördüm yani adam azgınlıktan kapıyı kırmışHoştttt. .ss
Yanlış kişiye azıyor.İlk defa kuduruklukta seni geçen bir karakter gördüm yani adam azgınlıktan kapıyı kırmış![]()
aaaa hesabın deşifre olduYanlış kişiye azıyor.![]()
Aaaaa yine mi yaa offff.