Adamın sevgilisi var sevgilisi Aslıhan malbora sevgilisi be![]()
Serhat halleder yani sevgilisi pufff yok olurKardeş ülkeler, evlenebiliriz bence.![]()
Adamın sevgilisi var sevgilisi Aslıhan malbora sevgilisi be![]()
Serhat halleder yani sevgilisi pufff yok olurKardeş ülkeler, evlenebiliriz bence.![]()
Toplamadı başka şeyler yaptı.
Bu niye balon gibiToplamadı başka şeyler yaptı.![]()
Kendine sor.
her zaman şanslı olmazsın dikkat etAhahahah zoruna mı gitti ? Ben şimdi ceza yemedim ki büyükbaş![]()
Bundan yırttığıma göre demek ki şanslıyım , hadi uğurlar olsun sana.her zaman şanslı olmazsın dikkat et![]()
Klişe 1 Fırıldak Kadir’in arkalarından iş çevirmesine rağmen hâlâ Yakup Baba tarafından affedilmesi vsDizi kendini izlettiriyor ama tam içine çekemiyor, eksik olan bir şeyler var. Klişelere başvurulmaya devam ediliyor.
Demet Özdemir'in oyunculuğunu da çok beğenmiyorum, duyguyu tam veremiyor.
Eşref'in Kadir'i öldürmesi gerekiyordu. Yakup Baba da öyle saf ki yanında hiç kimse yokken Kadir'e her şeyi açıklıyor ve gel beni öldür diyor resmen. Senarist saçmalıyor işte. İyi dizi ama bazı saçmalıklardan dolayı "en iyi" olamaz.Klişe 1 Fırıldak Kadir’in arkalarından iş çevirmesine rağmen hâlâ Yakup Baba tarafından affedilmesi vs
Yetimler örgütünden Sadık ve Cemil’in Kadir in davranışlarından şüphelenmemesi.
Yakup Baba ‘da zihin bulanıklığı var.Alzeimer - Demans karışımıEşref'in Kadir'i öldürmesi gerekiyordu. Yakup Baba da öyle saf ki yanında hiç kimse yokken Kadir'e her şeyi açıklıyor ve gel beni öldür diyor resmen. Senarist saçmalıyor işte. İyi dizi ama bazı saçmalıklardan dolayı "en iyi" olamaz.
Kadir, ihanet eden birisi, gözünü karartmış. Hain birisine sen hainsin dersen seni öldürürYakup Baba ‘da zihin bulanıklığı var.Alzeimer - Demans karışımı
Yakup Baba Eşref’e de hiç kimse yokken sırlarını açıklıyor mu?
Yakup Baba’nın etrafındaki Sadık ve Cemil için birşey demedin.Kadir, ihanet eden birisi, gözünü karartmış. Hain birisine sen hainsin dersen seni öldürürYakup'un kendini güvene alması gerekiyordu, koskoca "Yakup Baba" deniliyor ama biz bunu göremedik hiç.
Eşref'e sır açıklasa bir şey olmaz ki, Eşref iyi bir adam. Burda mesele, haine karşı önlem almamak.
O kısımları çok dikkatli izlemedim, sen dikkatli izlemişsin maşallahYakup Baba’nın etrafındaki Sadık ve Cemil için birşey demedin.
Evet yoldaşım dikkatimi hemen çekti zaten kör göze parmak sokar gibi bir sezon finali çekilmiş. Evde güvenlik kamerası neden yok? Adam arkasını dönmüş camdan bakıyor, Yakup baba’yı hık diye boğuyor.O kısımları çok dikkatli izlemedim, sen dikkatli izlemişsin maşallah![]()
Kızın boyu seninle aynıKendine sor.![]()