Kanal D Eşref Rüya - Dizi Yorumları

Dizi kendini izlettiriyor ama tam içine çekemiyor, eksik olan bir şeyler var. Klişelere başvurulmaya devam ediliyor.

Demet Özdemir'in oyunculuğunu da çok beğenmiyorum, duyguyu tam veremiyor.
Klişe 1 Fırıldak Kadir’in arkalarından iş çevirmesine rağmen hâlâ Yakup Baba tarafından affedilmesi vs
Yetimler örgütünden Sadık ve Cemil’in Kadir in davranışlarından şüphelenmemesi.

• Beğendim
Reactions: Bully
Klişe 1 Fırıldak Kadir’in arkalarından iş çevirmesine rağmen hâlâ Yakup Baba tarafından affedilmesi vs
Yetimler örgütünden Sadık ve Cemil’in Kadir in davranışlarından şüphelenmemesi.
Eşref'in Kadir'i öldürmesi gerekiyordu. Yakup Baba da öyle saf ki yanında hiç kimse yokken Kadir'e her şeyi açıklıyor ve gel beni öldür diyor resmen. Senarist saçmalıyor işte. İyi dizi ama bazı saçmalıklardan dolayı "en iyi" olamaz.

Eşref'in Kadir'i öldürmesi gerekiyordu. Yakup Baba da öyle saf ki yanında hiç kimse yokken Kadir'e her şeyi açıklıyor ve gel beni öldür diyor resmen. Senarist saçmalıyor işte. İyi dizi ama bazı saçmalıklardan dolayı "en iyi" olamaz.
Yakup Baba ‘da zihin bulanıklığı var.Alzeimer - Demans karışımı :A
Yakup Baba Eşref’e de hiç kimse yokken sırlarını açıklıyor mu?

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yakup Baba ‘da zihin bulanıklığı var.Alzeimer - Demans karışımı :A
Yakup Baba Eşref’e de hiç kimse yokken sırlarını açıklıyor mu?
Kadir, ihanet eden birisi, gözünü karartmış. Hain birisine sen hainsin dersen seni öldürür :A Yakup'un kendini güvene alması gerekiyordu, koskoca "Yakup Baba" deniliyor ama biz bunu göremedik hiç.

Eşref'e sır açıklasa bir şey olmaz ki, Eşref iyi bir adam. Burda mesele, haine karşı önlem almamak.

Kadir, ihanet eden birisi, gözünü karartmış. Hain birisine sen hainsin dersen seni öldürür :A Yakup'un kendini güvene alması gerekiyordu, koskoca "Yakup Baba" deniliyor ama biz bunu göremedik hiç.

Eşref'e sır açıklasa bir şey olmaz ki, Eşref iyi bir adam. Burda mesele, haine karşı önlem almamak.
Yakup Baba’nın etrafındaki Sadık ve Cemil için birşey demedin.