Çağatay seni istemedikçe senYandan yemişi.![]()
Çağatay seni istemedikçe senYandan yemişi.![]()
yunan vatandaşlığı alsa evlenebilirdiniz
Kardeş ülkeler, evlenebiliriz bence.
Adamın sevgilisi var sevgilisi Aslıhan malbora sevgilisi be![]()
Serhat halleder yani sevgilisi pufff yok olurKardeş ülkeler, evlenebiliriz bence.![]()
Toplamadı başka şeyler yaptı.
Bu niye balon gibiToplamadı başka şeyler yaptı.![]()
Kendine sor.
her zaman şanslı olmazsın dikkat etAhahahah zoruna mı gitti ? Ben şimdi ceza yemedim ki büyükbaş![]()
Bundan yırttığıma göre demek ki şanslıyım , hadi uğurlar olsun sana.her zaman şanslı olmazsın dikkat et![]()
Klişe 1 Fırıldak Kadir’in arkalarından iş çevirmesine rağmen hâlâ Yakup Baba tarafından affedilmesi vsDizi kendini izlettiriyor ama tam içine çekemiyor, eksik olan bir şeyler var. Klişelere başvurulmaya devam ediliyor.
Demet Özdemir'in oyunculuğunu da çok beğenmiyorum, duyguyu tam veremiyor.
Eşref'in Kadir'i öldürmesi gerekiyordu. Yakup Baba da öyle saf ki yanında hiç kimse yokken Kadir'e her şeyi açıklıyor ve gel beni öldür diyor resmen. Senarist saçmalıyor işte. İyi dizi ama bazı saçmalıklardan dolayı "en iyi" olamaz.Klişe 1 Fırıldak Kadir’in arkalarından iş çevirmesine rağmen hâlâ Yakup Baba tarafından affedilmesi vs
Yetimler örgütünden Sadık ve Cemil’in Kadir in davranışlarından şüphelenmemesi.
Yakup Baba ‘da zihin bulanıklığı var.Alzeimer - Demans karışımıEşref'in Kadir'i öldürmesi gerekiyordu. Yakup Baba da öyle saf ki yanında hiç kimse yokken Kadir'e her şeyi açıklıyor ve gel beni öldür diyor resmen. Senarist saçmalıyor işte. İyi dizi ama bazı saçmalıklardan dolayı "en iyi" olamaz.