ben izliyorum ab de yükselirUzak Şehir arası denk geldim tanıtıma da güzel bölüm geliyor gibi. Umarım yükseliş yaşar bu hafta.
aslında bana göre halen mantıksız geliyor..1.bolumun giris sahnesine dair bir yorum yapmistim.
bu sahneye dair ^senin yorumun nedir ? < - >
- 2.50ye kadar olan (genel olarak sahnenin butununu; dekor,bina gorunum genis merdivenler,satafatli ic dis detaylar, esref ve kendi sonu dahil ) -> ^scarface filmine benzetmistim,cagrisim olarak .
tum bunlar goreceli elbette .
bu arada 0.50 den sonra baslayan melodiyi bi turlu bulamadim .
tek kelime ile muthis bir ara giris melodisi...
guncele yetismene memnun oldum .
dizinin eksileri elbette var . iyi ve etkili oyunculuklar dan bagimsiz,
ozellikle, onceki mesajimda dedigim noktalar hatrina izlemekten keyif aldigim bir dizi .
bu arada , finali mutlu mu ,mutsuz mu biter konusunda,
ben genelde mutlulukdan yanayim . gerci ,ustte dedigim vidyolu sekans dolayli scarface gibi de bitebilir o da var .
esref tek .
saygilar .
Dimi abimm yaaDemin 10.bölümü izledim.
Özellikle son sahne harikaydı..
Müzikler muazzamdı..
Bayağı sardım bu diziye...
@Dante @Angelica @Yakamoz-Asi
Evet, hadi iyisin benle konuşabileceğin bir Türk dizisi oldu artık 😝😝😝Dimi abimm yaa
Ay evet çok mutluyummm abii birşey sorcam Çiğdem e sende sinir oluyor musunEvet, hadi iyisin benle konuşabileceğin bir Türk dizisi oldu artık 😝😝😝
Bu bölüm boğazlamak istedim..Ay evet çok mutluyummm abii birşey sorcam Çiğdem e sende sinir oluyor musun
Demin 10.bölümü izledim.
Özellikle son sahne harikaydı..
Müzikler muazzamdı..
Bayağı sardım bu diziye...
@Dante @Angelica @Yakamoz-Asi
Amazon Primedan izliyorum bende..Benden önce izlemiṣsin ben daha izlemedim.![]()
Amazon Primedan izliyorum bende..
İmkanın varsa öyle izle..
Reklamsız, sansürsüz güzel oluyor.
Ama gerçekten çok uzun, bu bölüm 2 saat 25 Dakkaydı.
Bu bölüm boğazlamak istedim..
Suratsız mendeburA