Aaa ben bir ara ortadan ikiye ayrılıcak sandım ama tam parça bölümü bitirebildiKıskançlıktan çatlıyordur my den daha kaliteli bir dizi olduğu için
Puan falan vermiş dekorlara 1-2 oyu nc uluklara 5 falan
Aaa ben bir ara ortadan ikiye ayrılıcak sandım ama tam parça bölümü bitirebildiKıskançlıktan çatlıyordur my den daha kaliteli bir dizi olduğu için
Onun puanlamasını kaale alan kimAaa ben bir ara ortadan ikiye ayrılıcak sandım ama tam parça bölümü bitirebildi
Puan falan vermiş dekorlara 1-2 oyu nc uluklara 5 falan
Sen yor um yapmışmıydın bakayım unutkanlığı banada bulaştırdınızOnun puanlamasını kaale alan kim
Yaptım tabiSen yor um yapmışmıydın bakayım unutkanlığı banada bulaştırdınız
Aaa izliyorum diyordun en son bir de beğendiğini hatırlıyorum okadarYaptım tabiunutkanlık sende her zaman vardı zaten teyzecim
Evet çok beğendim diziyiAaa izliyorum diyordun en son bir de beğendiğini hatırlıyorum okadar@kerem ile teyze diye diye bunaklık aşıladınız bana piskolojik olarak
bende gördüm bu paylaşımı,soru işaretleriyle dolu,ne demek istedi acaba,dizi dışı bişeyle mi alakalı yoksa diziyle miozan akbaba diziye veda mı ediyor yoksa yada final mi oluyor dizi ??
Dizi dışı merak etmeyinbende gördüm bu paylaşımı,soru işaretleriyle dolu,ne demek istedi acaba,dizi dışı bişeyle mi alakalı yoksa diziyle mi
o zaman boşanıyor başka bir şey gelmiyor aklımaDizi dışı merak etmeyin
ozan akbaba diziye veda mı ediyor yoksa yada final mi oluyor dizi ??
bende gördüm bu paylaşımı,soru işaretleriyle dolu,ne demek istedi acaba,dizi dışı bişeyle mi alakalı yoksa diziyle mi
Batuhan dizi dışı dediyse diziyle alakalı oldu kesinleştiDizi dışı merak etmeyin
Bu dizi böyle bi parlağı kaybetmemeliBatuhan dizi dışı dediyse diziyle alakalı oldu kesinleşti
Deniz Çakıra bağlı yeni sezon bence , Deniz Çakır ölücekse o ölür final olur ama ölmücekse yeni sezon mutlaka olur ve olmalıda zaten çok az kaldı böyle kaliteli aksiyon dizileri@xemrexxx
İlyasın çıkıcağını sanmam bitiyor demek istemiştir Deniz ölürse biterBu dizi böyle bi parlağı kaybetmemeli
HIZIR öğrenince kıyametler kopacakİlyasın çıkıcağını sanmam bitiyor demek istemiştir Deniz ölürse biter
Hızır hala öğrenemedi
Senin Alpaslanı sopalasınHIZIR öğrenince kıyametler kopacak
Zaten en ufak bişey de Alpaslanı silmesi canımı sıkıyorSenin Alpaslanı sopalasın
Aaa Alpaslanda Hızırın arkasından hep iş çeviriyor ayoll birde Hızır Aliye kızıyorduZaten en ufak bişey de Alpaslanı silmesi canımı sıkıyorSopa atarsa sete molotoflu saldırı yaparım
Ailesi için yapıyor alpaslanAaa Alpaslanda Hızırın arkasından hep iş çeviriyor ayoll birde Hızır Aliye kızıyordu
Hızır Alide öyle hem büyük plan kurmuş ama son bölümlerde çok geride kaldıAilesi için yapıyor alpaslan
diziden çıksa daha iyi olurHızır Alide öyle hem büyük plan kurmuş ama son bölümlerde çok geride kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?