o zaten kullanıyor hep.ssBeni ancak pompy ikna eder [emoji4]
o zaten kullanıyor hep.ssBeni ancak pompy ikna eder [emoji4]
reytingler down o zamanPis melun Meryoşu gömeceğim günü iple çekiyorum![]()
Haftaya uslu bir çocuk olursan belki yeni bölümde @denizz19 ve beni görebilirsinreytingler down o zaman![]()
Haftaya uslu bir çocuk olursan belki yeni bölümde @denizz19 ve beni görebilirsin![]()
reytingler down o zaman![]()
kız amerikada hapishaneye düşmemiş mi izlediğimiz dizilerden biliyoruz bu tiplerin başına ne geldiğini hapishanelerdeHAHAHA çok tatlı ama ben alpaslana ısınamıyorum yaa hızır ali daha iyi![]()
OZ dizisinde sağlam adamı içerde bozmuşlardıkız amerikada hapishaneye düşmemiş mi izlediğimiz dizilerden biliyoruz bu tiplerin başına ne geldiğini hapishanelerde@destere anlatır sana bilmiyorsan
![]()
dizi gerçekçi olsa o kısımları anlatırlardı ama çiğdem gibi çikinellalar izlesin diye oğlanı yüceltiyorlarOZ dizisinde sağlam adamı içerde bozmuşlardıyani bunun hiç şansı yok
bu oğlan cezaevine düşerse kesin prison break in kahraman kötüsü t-bag in pantolon cebinden tutup dolaşır
![]()
arap kanalımı bubu kanal edho yu alacak diyolla inşallah meryoşum var diye çok yüklenmezler diziye raci para kazanmasın@Çiğdem- @batuhankaralar @destere @cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60
evet 24 ülkede yayın yapıyor edho çok popüler olmasınarap kanalımı bu![]()