o zaten kullanıyor hep.ssBeni ancak pompy ikna eder [emoji4]
o zaten kullanıyor hep.ssBeni ancak pompy ikna eder [emoji4]
reytingler down o zamanPis melun Meryoşu gömeceğim günü iple çekiyorum
Haftaya uslu bir çocuk olursan belki yeni bölümde @denizz19 ve beni görebilirsinreytingler down o zaman
Haftaya uslu bir çocuk olursan belki yeni bölümde @denizz19 ve beni görebilirsin
reytingler down o zaman
kız amerikada hapishaneye düşmemiş mi izlediğimiz dizilerden biliyoruz bu tiplerin başına ne geldiğini hapishanelerde @destere anlatır sana bilmiyorsanHAHAHA çok tatlı ama ben alpaslana ısınamıyorum yaa hızır ali daha iyi
OZ dizisinde sağlam adamı içerde bozmuşlardı yani bunun hiç şansı yok bu oğlan cezaevine düşerse kesin prison break in kahraman kötüsü t-bag in pantolon cebinden tutup dolaşırkız amerikada hapishaneye düşmemiş mi izlediğimiz dizilerden biliyoruz bu tiplerin başına ne geldiğini hapishanelerde @destere anlatır sana bilmiyorsan
dizi gerçekçi olsa o kısımları anlatırlardı ama çiğdem gibi çikinellalar izlesin diye oğlanı yüceltiyorlarOZ dizisinde sağlam adamı içerde bozmuşlardı yani bunun hiç şansı yok bu oğlan cezaevine düşerse kesin prison break in kahraman kötüsü t-bag in pantolon cebinden tutup dolaşır
arap kanalımı bubu kanal edho yu alacak diyolla inşallah meryoşum var diye çok yüklenmezler diziye raci para kazanmasın @Çiğdem- @batuhankaralar @destere @cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60
evet 24 ülkede yayın yapıyor edho çok popüler olmasınarap kanalımı bu