batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,926
- Puanı
- 1,061
20 puan çokmuş ya bakarızMS'de bana oy ver laa. Gökhan açtı farkı zaten 20 puan önemdeydi.
20 puan çokmuş ya bakarızMS'de bana oy ver laa. Gökhan açtı farkı zaten 20 puan önemdeydi.
20 puan çokmuş ya bakarız
Fotoda iki saattir Serdar Ortaç'ı arıyorum Orçinmiş.serdar orçin diziye m,i katıldı hiç söylemiyon @batuhankaralar önceden @destere nin totosundan haber uydurur açardın şimdi olanı bile haber yapmıyon @Çiğdem- @sürgünüm @dosimosi @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 53545
meryoşum dün setteymiş herhalde gezmeye gitmemiştir @Çiğdem- @batuhankaralarOktay Kaynarca: "24 Ocak'ta kaldığımız yerden" diye yazmış. Dizi bu hafta olacak.
meryoşum dün setteymiş herhalde gezmeye gitmemiştir @Çiğdem- @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 53573 Ekli dosyayı görüntüle 53574
bende forum ölü durumda şuan ayoll çökmüş gibi yavaş sen nasıl öyle dolaşabiliyorsunmeryoşum dün setteymiş herhalde gezmeye gitmemiştir @Çiğdem- @batuhankaralar
biz gerçek biziz @mrt-06 gibi değilizbende forum ölü durumda şuan ayoll çökmüş gibi yavaş sen nasıl öyle dolaşabiliyorsun
ay hoşt cinsi sapıkmeryemim var burdaaa ne diye etiketlemiyonn
bende forum ölü durumda şuan ayoll çökmüş gibi yavaş sen nasıl öyle dolaşabiliyorsunmeryoşum dün setteymiş herhalde gezmeye gitmemiştir @Çiğdem- @batuhankaralar
sana tekmeyi basma zamanımız geldibende forum ölü durumda şuan ayoll çökmüş gibi yavaş sen nasıl öyle dolaşabiliyorsun
hiçbir yere tıklayamıyorum zaten 1 saat vakit bulmustum ondada forumu kullanamıyorum şuan çökmüş gibi bende
@OzaN acaba bana komplomu kurdu şutladım diye
@mrt-06 @sokak sanati @Bully @destere
Bu ney la stok bölüm çekeceklerine alem yapıyorlar@Çiğdem- şok @vadikızı iptal @batuhankaralar wfad @cookies @dosimosi @eskici @mrt-06 @Aserat @Forumdash @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 53695
kız @Çiğdem- oka basıcan unutma video neyse @Bully ile çatlayın siz
Bu ney la stok bölüm çekeceklerine alem yapıyorlar@Çiğdem- şok @vadikızı iptal @batuhankaralar wfad @cookies @dosimosi @eskici @mrt-06 @Aserat @Forumdash @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 53695
kız @Çiğdem- oka basıcan unutma video neyse @Bully ile çatlayın siz
Öyle boşa sıkma mı olur ya? Adam basbaya vurdu onu. Bu Tipi için demiştim; bir işin okunu çıkarmada üstüne yok. Nasıl bir gerizekalı olduğunu tekrardan bize kanıtladı. Öldürsünler bunu. Hazır Poyrazda bitiyor alın İskender Büyüğü diziye. Oturtun bunun yerine masaya...ilyasta çapkınlıkta hızırın yolundan gidiyor tipide hızıra değil boşa sıkıyordur bence
eğer vurduysa düşmanlık başlar vadideki cerrahpaşalılar gibi sülalesi kalabalıktır bu tipininÖyle boşa sıkma mı olur ya? Adam basbaya vurdu onu. Bu Tipi için demiştim; bir işin okunu çıkarmada üstüne yok. Nasıl bir gerizekalı olduğunu tekrardan bize kanıtladı. Öldürsünler bunu. Hazır Poyrazda bitiyor alın İskender Büyüğü diziye. Oturtun bunun yerine masaya...
Meryoşumdan @Çiğdem- e şok tehdit geldi @dosimosi @cookies @vadikızı @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 54028
hhaha bu bölümde pek etkisi olmucak galibaMeryoşumdan @Çiğdem- e şok tehdit geldi @dosimosi @cookies @vadikızı @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 54028