oy nerde 😡Meryoşumdan @Çiğdem- e şok tehdit geldi @dosimosi @cookies @vadikızı @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 54028
oy nerde 😡Meryoşumdan @Çiğdem- e şok tehdit geldi @dosimosi @cookies @vadikızı @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 54028
hhaha bu bölümde pek etkisi olmucak galiba
Göndereli 1 gün oluyor.ssoy nerde 😡
desene ozaman 😡Anne pusuda bekliyor
Göndereli 1 gün oluyor.ss
Anne pusuda bekliyor
Göndereli 1 gün oluyor.ss
3.sezon ibrahim devrine geciyoruz 4eşi var 4ü de 20-25 yaş arasi olacak destere izler artik sana tekmeyi basarbu murat ne olucak ayoll yayından kalkıcakmı sene sonumu final yapacak yoksa 2.sezonmu olucak
Murat olmucaksa bırakırım ben ayoll3.sezon ibrahim devrine geciyoruz 4eşi var 4ü de 20-25 yaş arasi olacak destere izler artik sana tekmeyi basar
sorun değil tehtitleri alaşağı ederiz hogathayla birlikte tehtidi kuma olarak katarız haremeMeryoşumdan @Çiğdem- e şok tehdit geldi @dosimosi @cookies @vadikızı @mrt-06 @destere @Harunnn60 @Bully Ekli dosyayı görüntüle 54028
la kesin suzan suzim meryoşumun babası ünal falan çıkar gülüşlerinden belli ben de @Çiğdem- le sana böyle gülüyorum @MayısKralı @cookies @vadikızı @Aserat @mrt-06 @batuhankaralarsorun değil tehtitleri alaşağı ederiz hogathayla birlikte tehtidi kuma olarak katarız hareme
ünal ın çıkardığı ses daha çok tavuk gıdaklamasına benziyorla kesin suzan suzim meryoşumun babası ünal falan çıkar gülüşlerinden belli ben de @Çiğdem- le sana böyle gülüyorum @MayısKralı @cookies @vadikızı @Aserat @mrt-06 @batuhankaralar
la bak meryoşum için diyor ki rus basını güzelliği ve oyunculuğuyla edho nun reytingini artırdı @Forumdash haklı galiba çok iyi algı yaratıyorum fark-ı ben aman fark- ı biz çatla @mrt-06 @cookies @vadikızı @Çiğdem- @batuhankaralarünal ın çıkardığı ses daha çok tavuk gıdaklamasına benziyor
Görkem'in başka dizide oynayacağı haberleri çıkmasaydı kesinlikle diziye katılırdı derdim üstelik yanındaki sakallılarda elemanı derdim.
Hayır dediğinden diziden kovulan bir adama ATV'den ekmek yedirirler mi sence?
Adamın daha diziden çıkacağı kesin değil. Hatta yalanlandı ama aniden böyle bir fotoğraf paylaşımı farklı yorumlara neden olabilir.Hayır dediğinden diziden kovulan bir adama ATV'den ekmek yedirirler mi sence?
eski bu fotoğraf önceden çekilmiş
Emin misin aga? Facebook sitesinde yeni yüklenmişti hatta onlarda tuhaf bulmuşlardı.eski bu fotoğraf önceden çekilmiş
eminimEmin misin aga? Facebook sitesinde yeni yüklenmişti hatta onlarda tuhaf bulmuşlardı.
eski bu fotoğraf önceden çekilmiş
la ömer panpa arka sokaklara oy kullansana senin yüzünden papuleoo protestosuna maruz kalıyorum.ssEmin misin aga? Facebook sitesinde yeni yüklenmişti hatta onlarda tuhaf bulmuşlardı.
Beni ancak pompy ikna eder [emoji4]la ömer panpa arka sokaklara oy kullansana senin yüzünden papuleoo protestosuna maruz kalıyorum.ss