o zaman tky'mi izlemeden kıyaslama yapma.Burak izle izle diye başımın etini yedi, hacı sen bari başlama. İnan o kadar zamanım yok. Her gece dizi izlemem mümkün değil.
o zaman tky'mi izlemeden kıyaslama yapma.Burak izle izle diye başımın etini yedi, hacı sen bari başlama. İnan o kadar zamanım yok. Her gece dizi izlemem mümkün değil.
Sen bastan kaybettin sen Yusufunkine goz koyunca Esra bostaydi Esrada mecbur bana düstu 😎Lafı oraya getirmeye çalışma Esra benim.
dur sen sezon yeni başladı.ne çatlıcam dizinin ortalama reytingten başka bir başarısı yok
Bak sus çok sinirlendiriyonsun beni EDHO konusundayız.😡😡😡😡ne çatlıcam dizinin ortalama reytingten başka bir başarısı yok
Bak sus çok sinirlendiriyonsun beni EDHO konusundayız.😡😡😡😡
dur sen sezon yeni başladı.
Sen izleme batırırsın.sssssaman ne üzüldüm neyse bölüm bitsin netten yarım saatte hızlandırarak meryem çakırbeyliyi izliyim kadının adı bile güzel
Kadir'ciğim bu kadar kasma. Başka dizi izleyince Vadi'ye ihanet etmiş olmuyorsun çocukluk yapmayalım. Haftanın 7 günü Vadi yayınlansın izleyelim o zaman. Bu mümkün olmayacağına göre televizyonda başka yapım izlemeyecek miyiz?Tv izlemem demedim ki dizi takip edemem dedim dun denk geldim 3-4 hafta sonra ilk kez izledim gizlimiz saklimiz yok
bişi olmaz teyyip amca sistemi değiştiyor atv nin arkası sağlamSen izleme batırırsın.sssss
Tabi başarısını gölgelemye çalışma siyasete giriyor birde.bişi olmaz teyyip amca sistemi değiştiyor atv nin arkası sağlam
Yusuf kim ki tanımıyorum öyle birisini. Bir an gaza gelip laf atmış olabilirim. Yoldan geçen güzele bakmak gibi diyelim.Sen bastan kaybettin sen Yusufunkine goz koyunca Esra bostaydi Esrada mecbur bana düstu 😎
ne gölgelicem başarısını çakır vadiyi gölgelerken bişi demem edhoyaTabi başarısını gölgelemye çalışma siyasete giriyor birde.
Buna @Çiğdem- cevap versin kadın-kız işlerine kafam fazla çalışmıyor.ben birşey diyecem vadideki çakırlar bu çakırı farklı yazıyorlar
vadideki çakır olsa kızının yanında istediğimle beraber olur çocuk yaparım
repliği olmazdı
ben birşey diyecem vadideki çakırlar bu çakırı farklı yazıyorlar
vadideki çakır olsa kızının yanında istediğimle beraber olur çocuk yaparım
repliği olmazdı
Yeni bölüm başladı, nerdesiniz hacılar? @turkuazz @legolas9900 @DarkLeqenD
Ve hacı ablalar? @Çiğdem- @vadikızı