Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok aga ben kendim icin konusuyorum herkes tabi ki izledigini ister bende tabi ki birsey demiyorumKadir'ciğim bu kadar kasma. Başka dizi izleyince Vadi'ye ihanet etmiş olmuyorsun çocukluk yapmayalım. Haftanın 7 günü Vadi yayınlansın izleyelim o zaman. Bu mümkün olmayacağına göre televizyonda başka yapım izlemeyecek miyiz?
Düşman safları daha çok belirgenleşse daha fazla aksiyon izleriz, şimdilik o eksik gözüküyor bence. Tabii diyaloglara diyecek laf yok. Raci bu işin üstadı, Şağin Ağa konuşurken o havayı çiğerlerine kadar hissediyorsun.@sürgünüm ilk 5 bölüm stoktu bu bölümü raci bey yorumlara dikkat ederek yapmış ben bu bölümde eski çakır esintileri gördüm hep sakin oluşundan şikayet ediyorduk çakır bu bölümde tez canlı sinirli fevri hallerine dönmüş bu dizide ilk defa eski çakır esintisi gördüm
@Polat Şaşmaz
vadiyi vadi yapan replikelriydi biz racilerden sonra oyüzden eski tadı alamadık polat alemdardan bile replik duyamaz hale geldik raci bey bu dizideki replikleriyle bence olayı özetliyor erkek sahnelerinde boş replik yokDüşman safları daha çok belirgenleşse daha fazla aksiyon izleriz, şimdilik o eksik gözüküyor bence. Tabii diyaloglara diyecek laf yok. Raci bu işin üstadı, Şağin Ağa konuşurken o havayı çiğerlerine kadar hissediyorsun.
Dilini eşek arısı soksun kıyaslama yapma boşver.vadiyi vadi yapan replikelriydi biz racilerden sonra oyüzden eski tadı alamadık polat alemdardan bile replik duyamaz hale geldik raci bey bu dizideki replikleriyle bence olayı özetliyor erkek sahnelerinde boş replik yok
bende laz kızıyım ben doğru bildiğimi söylerim babamdan baska kimseden çekinmem benDilini eşek arısı soksun kıyaslama yapma boşver.
Hızır'ın anasının fındık parası varmış, tam Karadeniz kadını.
ayoll şu maç olmasa bu bölüm 10 reyting ab gurubunda bile alırdı tam istediğimiz gibi bir bölüm geldi maç varKız Taylan'da bayağı yakışıyor diziye, şöyle birkaç adam daha bulabilsek keşke.
Sıkıntı yok haftaya alırız daha çok güzel bölümler izleyeceğiz. Hızır'ın anasına bayılıyorum ya, beni acayip güldürüyor.ayoll şu maç olmasa bu bölüm 10 reyting ab gurubunda bile alırdı tam istediğimiz gibi bir bölüm geldi maç var
haftaya maç yok değilmiSıkıntı yok haftaya alırız daha çok güzel bölümler izleyeceğiz. Hızır'ın anasına bayılıyorum ya, beni acayip güldürüyor.
Var.haftaya maç yok değilmi
Maçın devre arasında da izleyici bize gelecek işin sonuna bak.maç başlarken reklama giriyorlar ayoll millet hemen kanal değiştirsin diye
inşallah ilyasın ölür de şöyle 10 gün yas tutup foruma gelmezsinmaç başlarken reklama giriyorlar ayoll millet hemen kanal değiştirsin diye
Polat Şaşmaz'da yokken Esra'mı doya doya izleyim.
Var.
SURVİVORDAN ELENSEM 1 AY GELMİCEKTİM @xemrexxxinşallah ilyasın ölür de şöyle 10 gün yas tutup foruma gelmezsin
Neyse haftaya Çarşamba'ymış maç kurtulduk.SURVİVORDAN ELENSEM 1 AY GELMİCEKTİM @xemrexxx
aaa ne maçı var her hafta yaaaa zirve alamıyoruz bu maçların yüzünden
o gün de engin altan parlağı var @Çiğdem- in yine üzülecek safozNeyse haftaya Çarşamba'ymış maç kurtulduk.
Ben yarın akşam @EFE UYSAL'in baskıları sonucu Diriliş izleyecektim. @Çiğdem- de mi izliyordu?o gün de engin altan parlağı var @Çiğdem- in yine üzülecek safoz