ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

İlyas çok iyi ya muhteşem bir karakter. Abisini bu kadar çok severken kıymayın ne olur.

@sürgünüm ilk 5 bölüm stoktu bu bölümü raci bey yorumlara dikkat ederek yapmış ben bu bölümde eski çakır esintileri gördüm hep sakin oluşundan şikayet ediyorduk çakır bu bölümde tez canlı sinirli fevri hallerine dönmüş bu dizide ilk defa eski çakır esintisi gördüm
@Polat Şaşmaz :Z:Z:Z

Kadir'ciğim bu kadar kasma. :) Başka dizi izleyince Vadi'ye ihanet etmiş olmuyorsun çocukluk yapmayalım. :) Haftanın 7 günü Vadi yayınlansın izleyelim o zaman. Bu mümkün olmayacağına göre televizyonda başka yapım izlemeyecek miyiz? :X
Yok aga ben kendim icin konusuyorum herkes tabi ki izledigini ister bende tabi ki birsey demiyorum :X

@sürgünüm ilk 5 bölüm stoktu bu bölümü raci bey yorumlara dikkat ederek yapmış ben bu bölümde eski çakır esintileri gördüm hep sakin oluşundan şikayet ediyorduk çakır bu bölümde tez canlı sinirli fevri hallerine dönmüş bu dizide ilk defa eski çakır esintisi gördüm
@Polat Şaşmaz :Z:Z:Z
Düşman safları daha çok belirgenleşse daha fazla aksiyon izleriz, şimdilik o eksik gözüküyor bence. Tabii diyaloglara diyecek laf yok. Raci bu işin üstadı, Şağin Ağa konuşurken o havayı çiğerlerine kadar hissediyorsun. :)

Düşman safları daha çok belirgenleşse daha fazla aksiyon izleriz, şimdilik o eksik gözüküyor bence. Tabii diyaloglara diyecek laf yok. Raci bu işin üstadı, Şağin Ağa konuşurken o havayı çiğerlerine kadar hissediyorsun. :)
vadiyi vadi yapan replikelriydi biz racilerden sonra oyüzden eski tadı alamadık polat alemdardan bile replik duyamaz hale geldik raci bey bu dizideki replikleriyle bence olayı özetliyor erkek sahnelerinde boş replik yok :Z:Z:Z

vadiyi vadi yapan replikelriydi biz racilerden sonra oyüzden eski tadı alamadık polat alemdardan bile replik duyamaz hale geldik raci bey bu dizideki replikleriyle bence olayı özetliyor erkek sahnelerinde boş replik yok :Z:Z:Z
Dilini eşek arısı soksun kıyaslama yapma boşver. :)

Hızır'ın anasının fındık parası varmış, tam Karadeniz kadını. :)

Kız Taylan'da bayağı yakışıyor diziye, şöyle birkaç adam daha bulabilsek keşke. :)

ayoll şu maç olmasa bu bölüm 10 reyting ab gurubunda bile alırdı tam istediğimiz gibi bir bölüm geldi maç var :ppp::ppp::ppp:
Sıkıntı yok haftaya alırız daha çok güzel bölümler izleyeceğiz. :) Hızır'ın anasına bayılıyorum ya, beni acayip güldürüyor. :)

maç başlarken reklama giriyorlar ayoll millet hemen kanal değiştirsin diye
:F:F:F