- Reaksiyon puanı
- 65,202
- Puanı
- 1,059
Yok, Mahmut hakkında ölüm hükmü verildi. İlyas için ise silah kullanma ma.Evet eger sıkarsa İlyasda gider
Yok, Mahmut hakkında ölüm hükmü verildi. İlyas için ise silah kullanma ma.Evet eger sıkarsa İlyasda gider
Çakir istese oldurmeyebilir amaYok, Mahmut hakkında ölüm hükmü verildi. İlyas için ise silah kullanma ma.
seninki kurtuldu mu ne kesiyon bunun şerefineçok heyecanlı bir bölümdü her hafta bu şekilde üstüne koyarak devam eder umarım
kenan çoban ayrı bir karizma bu dizide yaaa
seni kesip kurtulucammmm ayyy yeterseninki kurtuldu mu ne kesiyon bunun şerefine
oh oh vurulmuş inşallah ölürseni kesip kurtulucammmm ayyy yeter
O eski Çakırı sanki biraz gördük gibi sen ne diyosun abiGüzel bir bölümdü ve gittikçe daha da heyecanlı olmaya başladı 😉
Evet katılıyorum ama bu dizideki adamım ilyastır😉 oyunculuğuyla beni olumlu yönde çok etkiledi ve şaşırttıO eski Çakırı sanki biraz gördük gibi sen ne diyosun abi
fragmanda ölüyor gibi görünüyor acaba kenan çobanı çakırın yanında akif tutmak için öldürürlermi ayy bence ilyasa hayran kaldım vadide memati abdülhey sonrası tanınmamıs oyuncu yine çıakrtmaya çalıstılar ama akif cahit yusuf hiçbiri tutmadı raci bey ilyası çıakrttı tıpkı memati ve abdühey gibi ve tuttu bence ama fragmanda ölüyor gibi görünüyor normalde ölmez derdim ama kenan çobanı ön plana tutmak için öldürürlermi bilemedimEvet katılıyorum ama bu dizideki adamım ilyastır😉 oyunculuğuyla beni olumlu yönde çok etkiledi ve şaşırttı
Ben izlemedim frsgmanı😉 ölürse kötü olur ama Kenan çobana yer açmak içinde yerinde bir hamle olur gibime geliyorfragmanda ölüyor gibi görünüyor acaba kenan çobanı çakırın yanında akif tutmak için öldürürlermi ayy bence ilyasa hayran kaldım vadide memati abdülhey sonrası tanınmamıs oyuncu yine çıakrtmaya çalıstılar ama akif cahit yusuf hiçbiri tutmadı raci bey ilyası çıakrttı tıpkı memati ve abdühey gibi ve tuttu bence ama fragmanda ölüyor gibi görünüyor normalde ölmez derdim ama kenan çobanı ön plana tutmak için öldürürlermi bilemedim
ayy vlla bende oyüzden korkuyorum çünkü şuan çakırdan sonra gelen 2.adam ilyas memati konumunda yanı kenan çobanın çakırdan sonra gelen adam yapmaları için ilyasın ölmesi gerekiyor ama yazık olur tabi oda çok iyi oynadı şu 6 bölümde 🙂🙂🙂Ben izlemedim frsgmanı😉 ölürse kötü olur ama Kenan çobana yer açmak içinde yerinde bir hamle olur gibime geliyor