Maskeli Fedai
Favori Üye
Emin ol değişirDoğru olabilir tabii yanlış anlaşılmak istemem. Burda da Tatlı Küçük Yalancılar'ı eleştirmiyorum. Benim için EDHO daha önde diyorum, TKY izlesem de bu görüşüm değişmez.
Emin ol değişirDoğru olabilir tabii yanlış anlaşılmak istemem. Burda da Tatlı Küçük Yalancılar'ı eleştirmiyorum. Benim için EDHO daha önde diyorum, TKY izlesem de bu görüşüm değişmez.
dene bakalım.Doğru olabilir tabii yanlış anlaşılmak istemem. Burda da Tatlı Küçük Yalancılar'ı eleştirmiyorum. Benim için EDHO daha önde diyorum, TKY izlesem de bu görüşüm değişmez.
Kıskanca bak nerde çakılıyor 9 reyting alıyro.hayır konuyu yukarıda görünce @Çiğdem- yine kıskançlık yapıyor sandım ona geldim artık diriliş umrum dışı yurtdışında çakılıyor her yerde türkiyede zaten istenen seviyede değil
valla 10-11 yıl boyunca ab ve abc1 de en çok izlenen dizi çarşamba akşamıydı yaprak dökümü zamanı totalde de en izlenen çarşambaydı diriliş hiçbir grupta lider değilKıskanca bak nerde çakılıyor 9 reyting alıyro.
@Billy Kane şu kıskanca bak. @HarzeMvalla 10-11 yıl boyunca ab ve abc1 de en çok izlenen dizi çarşamba akşamıydı yaprak dökümü zamanı totalde de en izlenen çarşambaydı diriliş hiçbir grupta lider değil
Tky geçen her yere geliyorsun sendedene bakalım.
yoo ben bu diziyi izliyorum yorum yapmak için geldim.Tky geçen her yere geliyorsun sende
Aga benim durumum belli ben dizi takip edemen kirgin cicekleride biraktigimi soyledim denk gelirsem izlerim eskiya da oyle denk gelirse izlerim bunlar kendi aralarinda dizicikler benim dizimin yaninda isminin anilmasina bile tahammul edememSen @Maskeli Fedai Tatlı Küçük Yalancılar, @-KADİR- ise Kırgın Çiçekler izle, sonra Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı eleştirir. Dinime küfreden müslüman olsa bari. )
@Polat Şaşmaz
Evlive Öfkeli'yi izledim, Kırgın Çiçekler'e de baktım çok güzel diziler. Eminim Tatlı Küçük Yalancılar'da güzeldir ama zevkler ve renkler tartışılamaz. Çünkü benim için Kurtlar Vadisi, EDHO, Kaçak vb. gibi askiyon dizileri her zaman ön plandadır. Çok fazla dizi izlemiyorum zaten. Gürkan Uygun'da dizi yaparsa (ki yapacak) onu da izlerim.Emin ol değişir
tky'de aksiyonun dibi var hiç bir dizide izlemediğin aksiyonlar hemde. ve 100 dakika kesintisiz. =)=)Evlive Öfkeli'yi izledim, Kırgın Çiçekler'e de baktım çok güzel diziler. Eminim Tatlı Küçük Yalancılar'da güzeldir ama zevkler ve renkler tartışılamaz. Çünkü benim için Kurtlar Vadisi, EDHO, Kaçak vb. gibi askiyon dizileri her zaman ön plandadır. Çok fazla dizi izlemiyorum zaten. Gürkan Uygun'da dizi yaparsa (ki yapacak) onu da izlerim.
Dirilişte eklenecek yarın inşallah.Evlive Öfkeli'yi izledim, Kırgın Çiçekler'e de baktım çok güzel diziler. Eminim Tatlı Küçük Yalancılar'da güzeldir ama zevkler ve renkler tartışılamaz. Çünkü benim için Kurtlar Vadisi, EDHO, Kaçak vb. gibi askiyon dizileri her zaman ön plandadır. Çok fazla dizi izlemiyorum zaten. Gürkan Uygun'da dizi yaparsa (ki yapacak) onu da izlerim.
Daha dün gece izliyordun ne ara bıraktın? Yani haftanın diğer 6 günü televizyon izlemediğine inanmamızı mı bekliyorsun?Aga benim durumum belli ben dizi takip edemen kirgin cicekleride biraktigimi soyledim denk gelirsem izlerim eskiya da oyle denk gelirse izlerim bunlar kendi aralarinda dizicikler benim dizimin yaninda isminin anilmasina bile tahammul edemem
Aga senle zevklerimiz uyusuyor ha diziler kizlar falanEvlive Öfkeli'yi izledim, Kırgın Çiçekler'e de baktım çok güzel diziler. Eminim Tatlı Küçük Yalancılar'da güzeldir ama zevkler ve renkler tartışılamaz. Çünkü benim için Kurtlar Vadisi, EDHO, Kaçak vb. gibi askiyon dizileri her zaman ön plandadır. Çok fazla dizi izlemiyorum zaten. Gürkan Uygun'da dizi yaparsa (ki yapacak) onu da izlerim.
Burak izle izle diye başımın etini yedi, hacı sen bari başlama. İnan o kadar zamanım yok. Her gece dizi izlemem mümkün değil.tky'de aksiyonun dibi var hiç bir dizide izlemediğin aksiyonlar hemde. ve 100 dakika kesintisiz. =)=)
Tv izlemem demedim ki dizi takip edemem dedim dun denk geldim 3-4 hafta sonra ilk kez izledim gizlimiz saklimiz yokDaha dün gece izliyordun ne ara bıraktın? Yani haftanın diğer 6 günü televizyon izlemediğine inanmamızı mı bekliyorsun?
Lafı oraya getirmeye çalışma Esra benim.Aga senle zevklerimiz uyusuyor ha diziler kizlar falan
ne çatlıcam dizinin ortalama reytingten başka bir başarısı yokperşembe sabahı çatlıcak boşver.