Eşkiya dizisine dahil olsun deniliyordu ama bence artık kendi dizilerinde olmalı çünkü oyunculuk zaten harika o yüzden farklı yapımlarda çok rahat oynayabilirBaba dizisi vardı o dizi mi yoksa başka mı?
Eşkiya dizisine dahil olsun deniliyordu ama bence artık kendi dizilerinde olmalı çünkü oyunculuk zaten harika o yüzden farklı yapımlarda çok rahat oynayabilirBaba dizisi vardı o dizi mi yoksa başka mı?
Üçüncü olup UEFA'ya katılırsanız öpüp başına koy.Bende Galatasaray'dan pek ümitli degilim ama bir sürprizde bekliyorum hani @sürgünüm
Hiç kaçırır mıyım heyecanla bekliyorum.Bugun erken baslayabilir herkes 20.00de hazir olsun @sürgünüm @çiğdem- @legolas9900 @Canol @Billy Kane ve digerleri
Bence 20.00'de yeni bolum baslamali. 21.45de mac var. Macla cakismamasi icin bu yontemi uygular İnşallah atvBu bolum ozetsiz yayinlanmali mac var
Bu bolum ozetsiz yayinlanmali mac var
Dizinin reytingleri gayet iyi, maç bizi varsın geçsin 1 haftadan ne olacak? atv 2315'e kadar yayınlayacaktır. Çünkü reklamlardan kesintiye gitmeyecektir. 21:45'te bitse sadece 2 reklam yayınlamak zorunda. Bu da dizinin maliyetini kurtarmaz.Bence 20.00'de yeni bolum baslamali. 21.45de mac var. Macla cakismamasi icin bu yontemi uygular İnşallah atv
O zaman gece dvdden seyrederimDizinin reytingleri gayet iyi, maç bizi varsın geçsin 1 haftadan ne olacak? atv 2315'e kadar yayınlayacaktır. Çünkü reklamlardan kesintiye gitmeyecektir. 21:45'te bitse sadece 2 reklam yayınlamak zorunda. Bu da dizinin maliyetini kurtarmaz.
Sen bilirsin artık. Televizyon da sadece Pazar günü 16:30'da tekrarı var.O zaman gece dvdden seyrederim
Zaten 20.00 de başlayacak öyle tahmin ediyorumBence 20.00'de yeni bolum baslamali. 21.45de mac var. Macla cakismamasi icin bu yontemi uygular İnşallah atv
Yok aga internete koyduklarinda indirip gece dvix yapicam ardindan tvde izlicem kacirdigim kisimlari ya da duruma gore seyredebilirimdeSen bilirsin artık. Televizyon da sadece Pazar günü 16:30'da tekrarı var.
Sen TKY'de ne buluyodun ben RaciBahadir ne yazarsa seyrederim RaciBahadır ve Cakır farki varŞu sıkıcı dizide ne buluyorsunuz @sürgünüm @Polat Şaşmaz
Bende de var akıllı smart televizyon ama nasıl kaydedileceğini bilmiyorum, cahillik başa bela.Yok aga internete koyduklarinda indirip gece dvix yapicam ardindan tvde izlicem kacirdigim kisimlari ya da duruma gore seyredebilirimde
Tky en iyi diziydiSen TKY'de ne buluyodun ben RaciBahadir ne yazarsa seyrederim RaciBahadır ve Cakır farki var
Çin usulü ÇakırÇakır var daha ne olsun. Bi de Esra'm.
İlla kayda gerek yok ki Internetten indir usbne at televizyona tak seyret. Kaydetme isini beyazsoya sorabilirsinBende de var akıllı smart televizyon ama nasıl kaydedileceğini bilmiyorum, cahillik başa bela.
Iyice uctun sen.