Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu hafta konu İlyas'a ağırlık olacaktır baya bir hareketli bölüm olabilir..İlyas kurtulacak mı çok merak ediyorum. Çok heyecanlı olacak bu hafta.![]()
Ama maçta var reyting düşebilir.Bu hafta konu İlyas'a ağırlık olacaktır baya bir hareketli bölüm olabilir..
İllaki düşer ama maç haftaları özetsiz oluyor çokta fazla etkilemezAma maçta var reyting düşebilir.![]()
Galatasaray kimle oynuyordu?Ama maçta var reyting düşebilir.![]()
Türkiyenin maçı yokmu abi İzlanda.Galatasaray kimle oynuyordu?
Ben de kafa gitti. Şampiyonlar ligi maçları da var Galatasaray'ın bir an kafa ona gitti.Türkiyenin maçı yokmu abi İzlanda.![]()
21:45de
Abi düşmesin ya reytingler.Ben de kafa gitti. Şampiyonlar ligi maçları da var Galatasaray'ın bir an kafa ona gitti.![]()
Maçın gerisinde kalabilir sorun değil. Sonuçta her hafta Milli maç oynanmayacak. Bu arada konuyu yine saatinde açamamışsın, ne olacak bu senin halin?Abi düşmesin ya reytingler.![]()
Gs evinde Benfica ile oynuyor ama bu hafta değil...sanırım 22 sindeGalatasaray kimle oynuyordu?
18:00de açtım ya yazıyorMaçın gerisinde kalabilir sorun değil. Sonuçta her hafta Milli maç oynanmayacak. Bu arada konuyu yine saatinde açamamışsın, ne olacak bu senin halin?![]()
Bir süre böyle idare edeceğiz, nasılsa Galatasaray gruplardan çıkamayacak?Gs evinde Benfica ile oynuyor ama bu hafta değil...sanırım 22 sinde
Saniye olarak geç kalmışsın.18:00de açtım ya yazıyor![]()
Sağda ilk benimki gözüküyordu.Bir süre böyle idare edeceğiz, nasılsa Galatasaray gruplardan çıkamayacak?@legolas9900 @Polat Şaşmaz
Saniye olarak geç kalmışsın.![]()
Yok, Yiğitt senden önce açmış. Silen de Bully zaten için rahat olsun.Sağda ilk benimki gözüküyordu.
O olmalı, yeni imajı çok iyi bee. Serhat Hakeri'nin uzun saç ve sakallarını sevmiyordum. Şimdi 10 numara 5 yıldız olmuş.Baba dizisi vardı o dizi mi yoksa başka mı?
O olmalı, yeni imajı çok iyi bee. Serhat Hakeri'nin uzun saç ve sakallarını sevmiyordum. Şimdi 10 numara 5 yıldız olmuş.![]()