Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu hafta konu İlyas'a ağırlık olacaktır baya bir hareketli bölüm olabilir..İlyas kurtulacak mı çok merak ediyorum. Çok heyecanlı olacak bu hafta.
Ama maçta var reyting düşebilir.Bu hafta konu İlyas'a ağırlık olacaktır baya bir hareketli bölüm olabilir..
İllaki düşer ama maç haftaları özetsiz oluyor çokta fazla etkilemezAma maçta var reyting düşebilir.
Galatasaray kimle oynuyordu?Ama maçta var reyting düşebilir.
Türkiyenin maçı yokmu abi İzlanda. 21:45deGalatasaray kimle oynuyordu?
Ben de kafa gitti. Şampiyonlar ligi maçları da var Galatasaray'ın bir an kafa ona gitti.Türkiyenin maçı yokmu abi İzlanda. 21:45de
Abi düşmesin ya reytingler.Ben de kafa gitti. Şampiyonlar ligi maçları da var Galatasaray'ın bir an kafa ona gitti.
Maçın gerisinde kalabilir sorun değil. Sonuçta her hafta Milli maç oynanmayacak. Bu arada konuyu yine saatinde açamamışsın, ne olacak bu senin halin?Abi düşmesin ya reytingler.
Gs evinde Benfica ile oynuyor ama bu hafta değil...sanırım 22 sindeGalatasaray kimle oynuyordu?
18:00de açtım ya yazıyorMaçın gerisinde kalabilir sorun değil. Sonuçta her hafta Milli maç oynanmayacak. Bu arada konuyu yine saatinde açamamışsın, ne olacak bu senin halin?
Bir süre böyle idare edeceğiz, nasılsa Galatasaray gruplardan çıkamayacak? @legolas9900 @Polat ŞaşmazGs evinde Benfica ile oynuyor ama bu hafta değil...sanırım 22 sinde
Saniye olarak geç kalmışsın.18:00de açtım ya yazıyor
Sağda ilk benimki gözüküyordu.Bir süre böyle idare edeceğiz, nasılsa Galatasaray gruplardan çıkamayacak? @legolas9900 @Polat Şaşmaz
Saniye olarak geç kalmışsın.
Yok, Yiğitt senden önce açmış. Silen de Bully zaten için rahat olsun.Sağda ilk benimki gözüküyordu.
O olmalı, yeni imajı çok iyi bee. Serhat Hakeri'nin uzun saç ve sakallarını sevmiyordum. Şimdi 10 numara 5 yıldız olmuş.Baba dizisi vardı o dizi mi yoksa başka mı?
O olmalı, yeni imajı çok iyi bee. Serhat Hakeri'nin uzun saç ve sakallarını sevmiyordum. Şimdi 10 numara 5 yıldız olmuş.