ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

Sen @Maskeli Fedai Tatlı Küçük Yalancılar, @-KADİR- ise Kırgın Çiçekler izle, sonra Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı eleştirir. Dinime küfreden müslüman olsa bari. :))

@Polat Şaşmaz
Aga benim durumum belli ben dizi takip edemen kirgin cicekleride biraktigimi soyledim denk gelirsem izlerim eskiya da oyle denk gelirse izlerim bunlar kendi aralarinda dizicikler benim dizimin yaninda isminin anilmasina bile tahammul edemem :D

Emin ol değişir :D
Evlive Öfkeli'yi izledim, Kırgın Çiçekler'e de baktım çok güzel diziler. Eminim Tatlı Küçük Yalancılar'da güzeldir ama zevkler ve renkler tartışılamaz. Çünkü benim için Kurtlar Vadisi, EDHO, Kaçak vb. gibi askiyon dizileri her zaman ön plandadır. Çok fazla dizi izlemiyorum zaten. Gürkan Uygun'da dizi yaparsa (ki yapacak) onu da izlerim.

Evlive Öfkeli'yi izledim, Kırgın Çiçekler'e de baktım çok güzel diziler. Eminim Tatlı Küçük Yalancılar'da güzeldir ama zevkler ve renkler tartışılamaz. Çünkü benim için Kurtlar Vadisi, EDHO, Kaçak vb. gibi askiyon dizileri her zaman ön plandadır. Çok fazla dizi izlemiyorum zaten. Gürkan Uygun'da dizi yaparsa (ki yapacak) onu da izlerim.
tky'de aksiyonun dibi var hiç bir dizide izlemediğin aksiyonlar hemde. ve 100 dakika kesintisiz. =)=)

Dirilişte eklenecek yarın inşallah. :X

Aga benim durumum belli ben dizi takip edemen kirgin cicekleride biraktigimi soyledim denk gelirsem izlerim eskiya da oyle denk gelirse izlerim bunlar kendi aralarinda dizicikler benim dizimin yaninda isminin anilmasina bile tahammul edemem :D
Daha dün gece izliyordun ne ara bıraktın? :A Yani haftanın diğer 6 günü televizyon izlemediğine inanmamızı mı bekliyorsun? :)

Aga senle zevklerimiz uyusuyor ha diziler kizlar falan :A