ATV Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Dizi Yorumları

"Ben durduk yere güzel şeyler söyleyen bi adam olamadım be Meryem"

ben o kadının iyilik yaptığına inanmıyorum nazlılara kesin bir planı var o cadolozun ama kokusu çıkar
Hızır öğrenirse onu keser heralde.
Dizide ufak tefek hatlar olsa da zamanla oturacaktır daha 5. bölümü izliyoruz. En az 10-15 bölüm geçmesi gerekiyor.

Hem bildiğim kadarıyla ilk 5 bölüm stok vardı. Gelen eleştirilere göre senaristler yanlışlarını düzeltip daha iyi şeyler yazacaklardır. Oyuncu takviyesi de bekliyorum ama hemen şimdi değil. Daha Abdül yeni katıldı üstünden birkaç hafta geçsin bakalım.

Bölümün sonu herhalde Nazlının bebegini dusurdu yalanini Cakira soylemesi ile biter

kadın sahneleri dahada azalır ozaman ama 3.bölümle birlikte bu sahneler azalmıştı zaten ilk 2 bölüm haric dizide aşk yok bu bölüm bence 3. bölümden sonrakı en iyi bölüm şuana kadar memnunum ben

Eniste iyidir abi ugrasmayin Eniste ile
Enişte adam olsa iç güveyi oturmaz.

Bölümün sonu herhalde Nazlının bebegini dusurdu yalanini Cakira soylemesi ile biter
Şom ağzını açma bir 15 dakika daha devam edecektir.

kadın sahneleri dahada azalır ozaman ama 3.bölümle birlikte bu sahneler azalmıştı zaten ilk 2 bölüm haric dizide aşk yok bu bölüm bence 3. bölümden sonrakı en iyi bölüm şuana kadar memnunum ben
Musicsurvivor yüzünden Hızır'ın kavgasından sonraki yerleri izleyemedim.

Enişte adam olsa iç güveyi oturmaz.

Şom ağzını açma bir 15 dakika daha devam edecektir.

Musicsurvivor yüzünden Hızır'ın kavgasından sonraki yerleri izleyemedim.
kenanın çakırı kurtardığı kısmı görmüşsündür umarım cnm

Son düzenleme:
O hainlerden biri bolum sonunda Abdulhey olarak gosterilecek bilmeyen yoktur. Bir daha ki bolum hastaneye gider Çakır sonra flashbeckler patlar

Kenan kim? Fahri kurtardı ya.

Şİmdi Nazlı, Meryem Hızır'la pembe odada yiyişecekler diye mi öyle söyledi?

20:00 - 20:15 1 reklam
21:30 - 21:45 2 reklam
22: 30 - 22:45 3 reklam

...ve biterken de girecekler toplam 4.
ayy işte ne haltsa ismi sürekli unutuyorum cnm henüz ezberleyemedim

bu tipi çok komik