Olacaksa Show TV olsun böyle dizileri izleyen kitlesi var zatenFOX ve Star olmasın oralarda pek iyi bir dönem beklemiyorum, olursa Show ve ya Kanal D'de olsun.
Olacaksa Show TV olsun böyle dizileri izleyen kitlesi var zatenFOX ve Star olmasın oralarda pek iyi bir dönem beklemiyorum, olursa Show ve ya Kanal D'de olsun.
Hyr fox olsun Foxumun bu diziye ihtiyacı varOlacaksa Show TV olsun böyle dizileri izleyen kitlesi var zaten
Aynen o olmasa son dönemde yükselişte olan Kanal D olursa kötü olmaz hadi ilk ikisi olmadı en kötü durumda Star'a bile razıyım ama FOX hiç olmasın bu konuda atv'den daha kötü bir kanal varsa o da FOX dizilere nasıl davrandığını biliyoruz.Olacaksa Show TV olsun böyle dizileri izleyen kitlesi var zaten
AtV haksız ben haklıyım 😱 kim safoz sen beni başkası ile karıştırdınAl işte tam da tencere kapak yani, onun aklına uymasana safozum.
Gayet de haklı atv.
Fox bu sezon mantıklı hamleler yapamıyor alsa bunu da batırır saçma bir stratejisi var
O kızla yürüyen herkes safozdur, bak ben ne olduğunu anında anladım.AtV haksız ben haklıyım 😱 kim safoz sen beni başkası ile karıştırdın
------
Fox bu sezon mantıklı hamleler yapamıyor alsa bunu da batırır saçma bir stratejisi var
Buna baya güldüm.O kızla yürüyen herkes safozdur, bak ben ne olduğunu anında anladım.
İzlemediği dizi yok.
Hadi yine iyisin Masumlar boşlukta cirit atmaya devam edecek bir süre daha.
Senin Foxun hiç hak etmiyor zaten ona göre değil. Onu alacağım diye bir diziye daha kıymasın.
Acunda bu işSenin Foxun hiç hak etmiyor zaten ona göre değil. Onu alacağım diye bir diziye daha kıymasın.
Cevap vermek için cevapATV'yi arayanlara "teknik aksaklıktan dolayı" yayınlanmıyor deniliyormuş.
Bence de. Eğer öyle olsaydı bir açıklama yaparlardı sosyal medyada yorumları kapatmak yerine.Cevap vermek için cevap
Küfür yememek için kapattılar onu dizi Kasım geldi geliyor daha başlamadı bir de son dakikada iptal ediyorlar Sezon içerisinde de en fazla ara verip izleyiciye yüzde yüz gözüyle bakıyor.Bence de. Eğer öyle olsaydı bir açıklama yaparlardı sosyal medyada yorumları kapatmak yerine.