'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Yeni Sezonu Bu Hafta Başlamayacak! | ATV

Hayır yani genç kızların da diziye bu kadar tutkun olmasına şaşırdım genellikle yetişkin erkekler ve kadınlar seviyor. :A
Orası öyle ben de aynı şaşırıyorum ama sen fandom dedin yani genel anlamda yazdın.
Magazin Noteri yayınında Ali Eyüboğlu böyle demiş sanırım.
Şaşırmadım sonuçta dizinin 2.5 sezonu iç yapımlara ait atv bunu kullanacaktır.

Sonuç çıkmaması halen şaşırtıcı Atv nasılsa ipleri bende diyip geri adım atmıyor bvb nasilsa dizim tuttuğu için atv bana muhtaç diyor tam bir kaos ortamı oturduk seyrediyoruz it dalaşını...

• Beğendim
Reactions: Gizmen and cookies
Oktay Kaynarca'nın paylaşımı:
20211031_122242.jpg

@BARON男爵 @slhttnmtl @EmreCan @Gerekli24 @The_Erinch @Forumdash @Mircan Saye @kerem @Gizmen @batuhankaralar @cookies @mesmeso @Özgür @Angelica @Felon @offensive @Alos @Cervantes @Aserat

Onca bomba transfere, emeğe yazık oldu. Başka kanallarla falan anlaşırlar diye düşünüyordum ama bu kadar net bir tavır takınılması garip. Resmen sorunlu kanal yüzünden aşırı zor yaşanacak garip bir olay yaşandı.
------

İnş öyledir tam başlıcakken bitmesi üzdü :D
Hay bir izleyemedin :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Onca bomba transfere, emeğe yazık oldu. Başka kanallarla falan anlaşırlar diye düşünüyordum ama bu kadar net bir tavır takınılması garip. Resmen sorunlu kanal yüzünden aşırı zor yaşanacak garip bir olay yaşandı.
------

Hay bir izleyemedin :A
5 sezon daha garanti verirdim oyuncular yaşasaydı Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin dersem devam eder mi acep :A