Eşinizin / Sevgilinizin Karşı Cinsten Biriyle Çok Yakın Arkadaş Olmasını Onaylar Mıydınız?

Eşinizin / Sevgilinizin Karşı Cinsten Biriyle Çok Yakın Arkadaş Olmasını Onaylar Mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • This poll will close: .
Evlendiğinizde eşinizin ya da evlenmeden önce sevgilinizin, karşı cinsten bir arkadaşıyla (sanal ya da reel, uzak-yakın mesafe fark etmez) yakın ama çok yakın arkadaş olmasını, her gün saatlerce konuşmalarını ve çok içli dışlı olmalarını onaylar mıydınız?

Ve siz de ilişkiniz olmasına rağmen karşı cinsten birisiyle yakın arkadaşlık kurar mısınız?

Soruyu daha net hale getirmek adına ufak bir ekleme daha yaptım :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hayır Onaylamazdım, Ama Ben Karşı Cinsten Biriyle Yakın Arkadaş Olabilirdim şıkkını işaretledim.

Ben olabilirim ama o olamaz. :A

Aslında baya uzun bir yazı yazmıştım ama vazgeçtim sildim sonra :A

Hayatında birisi olan biri tabiki karşı cins ile yakınlık kurmamalı. Normal arkadaşlık olabilir ama çok fazla vakit ayırmak yanlış.
Yazacaklarım bu kadar.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aslında baya uzun bir yazı yazmıştım ama vazgeçtim sildim sonra :A

Hayatında birisi olan biri tabiki karşı cins ile yakınlık kurmamalı. Normal arkadaşlık olabilir ama çok fazla vakit ayırmak yanlış.
Yazacaklarım bu kadar.
Oyladığın şıkkı da değiş o halde bir de bana diyordun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O kadar saçma yorumlar sorular oluyor ki çok fazla troll hesap var bence siteye pek girmedim ancak Instagram'da falan paylaşıyorlar görüyorum :A
Kızla erkek normal de arkadaş olur ben güvenirim bir kız arkadasım sevgilim olsa ben neden İrlanda’dan sevgili bulmaya çalıştım Çünkü benim arkdaslarımın tamamı kız @Gerekli24

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24