Çok maceralı bir hikaye çıkar buradanBiontech i sihirle birisi sinovaca çevirmiş olacak
Çok maceralı bir hikaye çıkar buradanBiontech i sihirle birisi sinovaca çevirmiş olacak
Ben nerden biliyim sinovac olacağını Biontech olarak yazdımÇok maceralı bir hikaye çıkar buradan
Boşver yaBen nerden biliyim sinovac olacağını Biontech olarak yazdım
@serhatt ı böyle kaçırdın demek kuduruklukta zirve 😱Boşver onu bana bisex,hetero,gay fark etmez erkek olsun yeter @Çiğdem @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl
------
@DarkLegenD AlperSeksüel
Allah kimseyi yoklukla terbiye etmesin.@serhatt ı böyle kaçırdın demek kuduruklukta zirve 😱
Sen öyle sanHeteronun karısı rahat vermez hiç bulaşma
Allah kimseyi yoklukla terbiye etmesin.
Yoklukta değilim yalnızca erkek değil erkeklerin peşindeyim@serhatt ı böyle kaçırdın demek kuduruklukta zirve 😱
Ne yazık ki bu konuları senden iyi bilememSen öyle san
------
Yoklukta değilim yalnızca erkek değil erkeklerin peşindeyim
Heteroların peşini bırak artık tacizci faşist lgbtli seni...Sen öyle san
------
Yoklukta değilim yalnızca erkek değil erkeklerin peşindeyim
Heterolar da iyiHeteroların peşini bırak artık tacizci faşist lgbtli seni...
Sıkıntı şu ki onların umrunda değilsin.Heterolar da iyi
Sen öyle sanSıkıntı şu ki onların umrunda değilsin.
Ualn değilsin işte kabullen bu gerçeği.Sen öyle san
Ben herkesin göz bebeğiyim Biliyorum kıskanıyosun beni herkes beni beğeniyor diye sadece senin olayım istiyosunUaln değilsin işte kabullen bu gerçeği.
Tabi ki olabilir, yorumlar biraz farklı geldi bana ben mi yanlış anladım soruyu ama “yakın arkadaş” kapsamında değerlendireceksek zaten kız arkadaşım da bunu bilecek, yeri gelecek hep beraber oturup sohbet edeceğiz. Benim birçok yakın kız arkadaşım da var, sevgilim olduğunda da tanıştırırım, oturur sohbet eder çoğu zaman beraber de buluşuruz. Ben kendimi bildikten sonra, sevgilim de beni bildikten sonra gayet doğal değil mi? Ben bu insanlarla sevgilimden yıllar önce tanışmış, dost olmuşum. Bir şey olsaydı senden önce olurdu zaten, bunu düşünebilmeli. Yani benim ilişkilerimde hiç sorun olmadı bu, kişi kendini bilmeli ardından da sevgilisini ve dostunu bilmeli. Ben bunları bildiğim için hiç sorun yok. Aynı şekil sevgilimin benden önce, yıllardır dost olduğu çok yakın erkek arkadaşları da oluyor. Hep beraber oturup konuşup sohbet ediyoruz, yeri geliyor ayrı bile görüşüyoruz. Olması gereken kesinlikle budur. Ha çok kıskanç da biriyim, orası çok ayrı ama dostlukla ilişki durumunu da ayırt edebilecek biriyim. :C