Eşinizin / Sevgilinizin Karşı Cinsten Biriyle Çok Yakın Arkadaş Olmasını Onaylar Mıydınız?

Eşinizin / Sevgilinizin Karşı Cinsten Biriyle Çok Yakın Arkadaş Olmasını Onaylar Mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • This poll will close: .
Yakınlıkları bir seviyeden sonra illaki rahatsız eder, onaylamazdım.

Bu arada ben de 2.şıkkı işaretledim düşünmeden. Sonuçta kendime yapılmasını istemeyeceğim şeyi karşı tarafa da, sevgilime / eşime de yapmak istemezdim. Eğer bir insanın bir ilişkisi varsa, karşı cinsten birisiyle çok yakın arkadaş olması, sürekli DM'lerde etkileşimlerde olması twitter ya da instagram ya da platform fark etmeksizin, eğer sevgilinin/eşin haberi yoksa her şeyden önce ETİK DIŞIDIR. Yarı yarıya aldatmadır. Çünkü bir ilişkide hiçbir gizli saklı arkadaşlığın olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Aynı zamanda yakın arkadaş olunan karşı cinsten kişi de bu etik sorumluluğa dahildir, onun da vicdanı rahatsız etmeli her şeyden önce.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Tabi ki olabilir, yorumlar biraz farklı geldi bana ben mi yanlış anladım soruyu ama “yakın arkadaş” kapsamında değerlendireceksek zaten kız arkadaşım da bunu bilecek, yeri gelecek hep beraber oturup sohbet edeceğiz. Benim birçok yakın kız arkadaşım da var, sevgilim olduğunda da tanıştırırım, oturur sohbet eder çoğu zaman beraber de buluşuruz. Ben kendimi bildikten sonra, sevgilim de beni bildikten sonra gayet doğal değil mi? Ben bu insanlarla sevgilimden yıllar önce tanışmış, dost olmuşum. Bir şey olsaydı senden önce olurdu zaten, bunu düşünebilmeli. Yani benim ilişkilerimde hiç sorun olmadı bu, kişi kendini bilmeli ardından da sevgilisini ve dostunu bilmeli. Ben bunları bildiğim için hiç sorun yok. Aynı şekil sevgilimin benden önce, yıllardır dost olduğu çok yakın erkek arkadaşları da oluyor. Hep beraber oturup konuşup sohbet ediyoruz, yeri geliyor ayrı bile görüşüyoruz. Olması gereken kesinlikle budur. Ha çok kıskanç da biriyim, orası çok ayrı ama dostlukla ilişki durumunu da ayırt edebilecek biriyim. :C

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Tabi ki olabilir, yorumlar biraz farklı geldi bana ben mi yanlış anladım soruyu ama “yakın arkadaş” kapsamında değerlendireceksek zaten kız arkadaşım da bunu bilecek, yeri gelecek hep beraber oturup sohbet edeceğiz. Benim birçok yakın kız arkadaşım da var, sevgilim olduğunda da tanıştırırım, oturur sohbet eder çoğu zaman beraber de buluşuruz. Ben kendimi bildikten sonra, sevgilim de beni bildikten sonra gayet doğal değil mi? Ben bu insanlarla sevgilimden yıllar önce tanışmış, dost olmuşum. Bir şey olsaydı senden önce olurdu zaten, bunu düşünebilmeli. Yani benim ilişkilerimde hiç sorun olmadı bu, kişi kendini bilmeli ardından da sevgilisini ve dostunu bilmeli. Ben bunları bildiğim için hiç sorun yok. Aynı şekil sevgilimin benden önce, yıllardır dost olduğu çok yakın erkek arkadaşları da oluyor. Hep beraber oturup konuşup sohbet ediyoruz, yeri geliyor ayrı bile görüşüyoruz. Olması gereken kesinlikle budur. Ha çok kıskanç da biriyim, orası çok ayrı ama dostlukla ilişki durumunu da ayırt edebilecek biriyim. :C

Soruyu biraz yanlış anlamışsın gibi çünkü senin bahsettiğin daha ziyade ortak arkadaş tanımına giriyor ve genellikle beraber buluşmaktan vb. bahsetmişsin doğal olarak. Ama genel olarak senin aralarındaki sohbetlerden haberinin olmadığını düşün o kadar yakın olmalarından, hatta hiç öyle bir arkadaşı olduğunu bilmediğini düşün. Eğer birisi eşinden/sevgilisinden sanal ya da reel karşı cinsten yakın gördüğü bir arkadaşını gizliyor, saklıyorsa açık açık güvensizlik var demektir ve manevi olarak ihanete de girer bu durum. İnsan kendisine yapılmasını istemeyeceği şeyleri eşine, başkasına da yapmamalı ya da neden olmamalı sonuçta. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt