Eşinizin / Sevgilinizin Karşı Cinsten Biriyle Çok Yakın Arkadaş Olmasını Onaylar Mıydınız?

Eşinizin / Sevgilinizin Karşı Cinsten Biriyle Çok Yakın Arkadaş Olmasını Onaylar Mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • This poll will close: .
Kim onaylardı acaba ya cok içli dışlı bir de:)

Bizim Tols tersini yapıyor ama evet dayıları kandırıp dolandırıyorlar :A
images - 2021-08-15T153142.152.jpeg

Şu anket sorusu daha kapsamlı olsaydı keşke @Tolstoyevski :A
Eşiniz/Sevgiliniz varken...... Diye başlayan :A herkes kolay atıp tutar:A kendi uygun görmediklerine kendileri uyuyor mu misal :A
Anket sorusunu ve şıkları edit ettim ufakça :A Oyları değiştirmek serbest nasılsa ama anket kapanmadan oylamaları lazım :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bir aralar ben de canım sıkılınca dayıları kandırıyordum :A Biraz daha zorlasam otobüs bileti parası bile yollarlar hiç sorgulamadan... Erkeğim dayı seni trolledim diyince cidden çok üzülüyorlar ve böyle tepki veren de var skgsjl
Hiç denemedim ama zevkli oluyor mu bence oluyordur :A

Anket sorusunu ve şıkları edit ettim ufakça :A Oyları değiştirmek serbest nasılsa ama anket kapanmadan oylamaları lazım :A
Aynı durum benim için de geçerli :A Bende olmazdım :A

Bir aralar ben de canım sıkılınca dayıları kandırıyordum :A Biraz daha zorlasam otobüs bileti parası bile yollarlar hiç sorgulamadan... Erkeğim dayı seni trolledim diyince cidden çok üzülüyorlar ve böyle tepki veren de var skgsjl

Hiç denemedim ama zevkli oluyor mu bence oluyordur :A

Aynı durum benim için de geçerli :A Bende olmazdım :A
Bizim bir arkadaş kendine iPhone aldırmıştı.. :A