O telefonundaki uygulamalar gözümün önüne geldi... Tinder, Onlyfans (???) gibi arkadaşlık uygulamalarının bolluğu ve çokluğu... İrkildim. @TolstoyevskiYalnızlık canına tak etmiş sanırım @Tolstoyevski
Adımız çıksın 70'e, inmez... Günahımı alıyorsunuz çok.. @Maskeli FedaiO telefonundaki uygulamalar gözümün önüne geldi... Tinder, Onlyfans (???) gibi arkadaşlık uygulamalarının bolluğu ve çokluğu... İrkildim. @Tolstoyevski
O telefonundaki uygulamalar gözümün önüne geldi... Tinder, Onlyfans (???) gibi arkadaşlık uygulamalarının bolluğu ve çokluğu... İrkildim. @Tolstoyevski
Belki Facebook'ta kadın hesabı falan açmıştır, sırf kadınlarla muhabbet etmek için.. Tols'dan beklerim..Adımız çıksın 70'e, inmez... Günahımı alıyorsunuz çok.. @Maskeli Fedai
Genelde bunu dayıları kandırmak için yapıyorlar diye biliyorumBelki Facebook'ta kadın hesabı falan açmıştır, sırf kadınlarla muhabbet etmek için.. Tols'dan beklerim..
Bizim Tols tersini yapıyor ama evet dayıları kandırıp dolandırıyorlarGenelde bunu dayıları kandırmak için yapıyorlar diye biliyorum
Kadınların zayıf ve güçlü yanlarını öğreniyor... Bize de 1-2 tane taktik verirsin herhalde @TolstoyevskiBelki Facebook'ta kadın hesabı falan açmıştır, sırf kadınlarla muhabbet etmek için.. Tols'dan beklerim..
Hak ediyorlar kaç yaşında adamlar genç kızlara yazıyorlarBizim Tols tersini yapıyor ama evet dayıları kandırıp dolandırıyorlar
Bizim Tols tersini yapıyor ama evet dayıları kandırıp dolandırıyorlar
Anket sorusunu ve şıkları edit ettim ufakça Oyları değiştirmek serbest nasılsa ama anket kapanmadan oylamaları lazımŞu anket sorusu daha kapsamlı olsaydı keşke @Tolstoyevski
Eşiniz/Sevgiliniz varken...... Diye başlayan herkes kolay atıp tutar kendi uygun görmediklerine kendileri uyuyor mu misal
Bir aralar ben de canım sıkılınca dayıları kandırıyordum Biraz daha zorlasam otobüs bileti parası bile yollarlar hiç sorgulamadan... Erkeğim dayı seni trolledim diyince cidden çok üzülüyorlar ve böyle tepki veren de var skgsjl
Hiç denemedim ama zevkli oluyor mu bence oluyordurBir aralar ben de canım sıkılınca dayıları kandırıyordum Biraz daha zorlasam otobüs bileti parası bile yollarlar hiç sorgulamadan... Erkeğim dayı seni trolledim diyince cidden çok üzülüyorlar ve böyle tepki veren de var skgsjl
Aynı durum benim için de geçerli Bende olmazdımAnket sorusunu ve şıkları edit ettim ufakça Oyları değiştirmek serbest nasılsa ama anket kapanmadan oylamaları lazım
Hem de çooooooooookHiç denemedim ama zevkli oluyor mu bence oluyordur
Aynı durum benim için de geçerli Bende olmazdım
Bir aralar ben de canım sıkılınca dayıları kandırıyordum Biraz daha zorlasam otobüs bileti parası bile yollarlar hiç sorgulamadan... Erkeğim dayı seni trolledim diyince cidden çok üzülüyorlar ve böyle tepki veren de var skgsjl
Bizim bir arkadaş kendine iPhone aldırmıştı..Hiç denemedim ama zevkli oluyor mu bence oluyordur
Aynı durum benim için de geçerli Bende olmazdım
Oy kaymadı mıAnket sorusunu ve şıkları edit ettim ufakça Oyları değiştirmek serbest nasılsa ama anket kapanmadan oylamaları lazım
Aldırır şaşırmamBizim bir arkadaş kendine iPhone aldırmıştı..
Hayır, onaylamazdım diyenleri ben de arkadaş olmazdım diye editledim ama isteyen onaylamazdım ama ben arkadaş olurdum seçeneğine oy kullanabilir oyunu değiştirerekOy kaymadı mı