Maskeli Fedai
Favori Üye
Temiz para.. Memur mamasını toplarız bir aydaAldırır şaşırmam
Acımasam ben de haftalık 1000 lira falan çökerim saf çok maalesef...
Temiz para.. Memur mamasını toplarız bir aydaAldırır şaşırmam
Var mı kadın sesi taklidi yapacak biri stokta ses kaydımız da bulunsunTemiz para.. Memur mamasını toplarız bir ayda
O kolay işVar mı kadın sesi taklidi yapacak biri stokta ses kaydımız da bulunsun
İdolBizim bir arkadaş kendine iPhone aldırmıştı..
Aldırır şaşırmam
Ama bunu belirt. Öyle direk değiştirme olur muHayır, onaylamazdım diyenleri ben de arkadaş olmazdım diye editledim ama isteyen onaylamazdım ama ben arkadaş olurdum seçeneğine oy kullanabilir oyunu değiştirerek
Yaptık oldu artık Zaten oylayanlar konuya girdiği için etiket etmedim ayrıca, yoksa şey ederdimAma bunu belirt. Öyle direk değiştirme olur mu
Yooo aynıYaptık oldu artık Zaten oylayanlar konuya girdiği için etiket etmedim ayrıca, yoksa şey ederdim
@DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Gerekli24 oyladığınız şıkta ufak bir değişiklik oldu, Yine de görüşünüz halen aynı mı yoksa iki alttaki seçenek mi?
Oylamadan da görebiliyorsun ama 😡Ben oylamayı görmek için diğer seçeneğini işaretledim
Her konuya girerken basmak istemedimOylamadan da görebiliyorsun ama 😡
AynıYaptık oldu artık Zaten oylayanlar konuya girdiği için etiket etmedim ayrıca, yoksa şey ederdim
@DarkLegenD @Maskeli Fedai @xdragxx @Gerekli24 oyladığınız şıkta ufak bir değişiklik oldu, Yine de görüşünüz halen aynı mı yoksa iki alttaki seçenek mi?
Oy verebilirdin?Her konuya girerken basmak istemedim
Tamam gerçek görüşünü belirt o haldeHer konuya girerken basmak istemedim
Oy verdim zaten. Mevzu oOy verebilirdin?
Yok yani diğer dışında..Oy verdim zaten. Mevzu o
Ben demiştim zaten üstlerde benim için de durum aynı diyeYaptık oldu artık Zaten oylayanlar konuya girdiği için etiket etmedim ayrıca, yoksa şey ederdim
Büyük konuşmak istemiyorumTamam gerçek görüşünü belirt o halde
Böylesi iyiYok yani diğer dışında..
Neden? Kıskanmak diye bir şey yok mu sende 😱Büyük konuşmak istemiyorum
Böylesi iyi
Her insanın doğasında vardır ve karşıdaki kişiye olan duyguya göre dozu değişirNeden? Kıskanmak diye bir şey yok mu sende 😱
Her insanın doğasında vardır ve karşıdaki kişiye olan duyguya göre dozu değişir