2024 ❗️⚡️Büyük Final⚡️❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan ⚔️ Pinhani - Dünyadan Uzak

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıntılar üstte :A
Çok değişik bir oylama oldu :A
Bir ara Mert Demir Ateşe Düştüm 6 oy öndeydi ama sonuç inanılmaz :A
@Turkuazz ve @fredbalotellifanny gece yarısı oy kullanıp sonucu değiştirmişler :A

6 oy geriden gelip finale kalan Pinhani'yi tebrik etmek düşer bize :A

Aslında zaten favori oydu. Yılların grubu ve Kavak Yelleri'nden dolayı seveni çok. Mert Demir'in şarkısı daha güncel olduğu ve ödüller de aldığı için durum öyle dengelendi ama sonunda finale kalan Pinhani oldu. İnanılmaz bir oylamaydı gerçekten.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Turkuazz ve @fredbalotellifanny gece yarısı oy kullanıp sonucu değiştirmişler :A

6 oy geriden gelip finale kalan Pinhani'yi tebrik etmek düşer bize :A

Aslında zaten favori oydu. Yılların grubu ve Kavak Yelleri'nden dolayı seveni çok. Mert Demir'in şarkısı daha güncel olduğu ve ödüller de aldığı için durum öyle dengelendi ama sonunda finale kalan Pinhani oldu. İnanılmaz bir oylamaydı gerçekten.
Sen oyunu sona mı saklıyorsun ne? Nerde senin oy :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Sen oyunu sona mı saklıyorsun ne? Nerde senin oy :A
Ben oyumu mesajla kullanırım hep. Konusu açıldığına göre kullanabilirim :A Hep en başta kullanırdım ilk kez bu kadar geçe kaldım, bakalım sonuç nasılmış. Zaten tercihim ve favorim belli.

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan

• Güldürdün
Ben oyumu mesajla kullanırım hep. Konusu açıldığına göre kullanabilirim :A Hep en başta kullanırdım ilk kez bu kadar geçe kaldım, bakalım sonuç nasılmış. Zaten tercihim ve favorim belli.

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
Bi 20 dakikada 3 oy geldi bir isme.
Yani anlayacağın çekişmeli bir oylama olacak gibi gibi. Artık büyük konuşmamak gerek. 6 oy geriden gelip 1 oy öne geçeni gördü bu gözler :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Bi 20 dakikada 3 oy geldi bir isme.
Yani anlayacağın çekişmeli bir oylama olacak gibi gibi. Artık büyük konuşmamak gerek. 6 oy geriden gelir 1 oy öne geçeni gördü bu gözler :A
Aynen büyük konuşan hata eder ve pişman olur genelde :A

Beklenen bir final ikilisi oldu zaten, kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum. İki şarkı da bomba. Hak eden kazansın :A Çekişmeli de olsun tabii güzel olur :A

• Güldürdün
Yarı finalde en son bıraktığımda ateşe düştüm öne geçmişti son anda iki oy alıp dünyadan uzak çıkmış finale :A

Daha iyi oldu böylesi. Farklı bir renk olsun finalde. İki Mert Demir olsa Antidepresan çok ağır basardı şimdi belki Mert Demir'i sevmeyenler Pinhani oylar da biraz dengelenir durum ama favori yine de her türlü Antidepresan gibi duruyor :A

• Güldürdün
Yani, finalde neden olmasın :A
Fırlat tahminini :A
Şarjım 5 kalmış. Ben bir iki saat sonra açayım en iyisi. Bu konunun tazeliği azıcık azalsın önce :A daha @Bully damlamadı foruma :A
Evde çok işim yok ama yemek yiyip ortalığı toparlayayım. Kafam rahat olsun konu açınca :A

@Bully gelince ortalık toparlanmadı :A
Ṣarj da iyi dayandı :A
Benim tahminim de Kaan bu arada. :A

Aynen büyük konuşan hata eder ve pişman olur genelde :A

Beklenen bir final ikilisi oldu zaten, kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum. İki şarkı da bomba. Hak eden kazansın :A Çekişmeli de olsun tabii güzel olur :A
Pek beklenen diyemem :A @Yakamoz-Asi
Yarı finalde en son bıraktığımda ateşe düştüm öne geçmişti son anda iki oy alıp dünyadan uzak çıkmış finale :A

Daha iyi oldu böylesi. Farklı bir renk olsun finalde. İki Mert Demir olsa Antidepresan çok ağır basardı şimdi belki Mert Demir'i sevmeyenler Pinhani oylar da biraz dengelenir durum ama favori yine de her türlü Antidepresan gibi duruyor :A
senin oy sonrası 2 kere el değiştirmişti zirve :A demek sende sizin saat ile en son 2 gibi bakmışsın. Diğer oylar 3’e yakın geldi :A
@Bully gelince ortalık toparlanmadı :A
Ṣarj da iyi dayandı :A
Benim tahminim de Kaan bu arada. :A
Şarj 3 (sonlarda iyi dayanıyor nedense, hele 1 kaldı mı yarım saat gittiği oluyor :A )
Ben biraz tembellik modundayım ama şimdi kaçıyorum. Fena acıktım zaten :A

senin oy sonrası 2 kere el değiştirmişti zirve :A demek sende sizin saat ile en son 2 gibi bakmışsın. Diğer oylar 3’e yakın geldi :A

Şarj 3 (sonlarda iyi dayanıyor nedense, hele 1 kaldı mı yarım saat gittiği oluyor :A )
Bence "beklenen" final bu :A Bizimki "istenen" finaldi :A @Yakamoz-Asi

Benim oyumla Pinhani 1 oy öne geçmişti işte. Sonra Mert Demir'in 1 oy öne geçtiğini görmüştüm. Ben en son orada bıraktım. Gece kuşları gelip Pinhani'ye 2 oy atıp bitirmişler işi sağolsunlar :A

• Güldürdün
Sorma ne anketti o. 10 defa el değiştirdi zirvedeki isim :A tam @Alemdar ve @mrt-06 Ateşe Düştüm oyladı 1 oy öne geçti dedik tamam artık bitti.
Sonra @Turkuazz birden gecenin köründe belirdi eşitliği sağladı ve ben @serhatt ’ı etiket ettim eşitlik bozulsun diye ama hemen akabininde @fredbalotellifanny oy kullanıp Pinhani’yi zirveye taşıdı. Bende mesajımı sildim. (bu kez erkenden oy kullanmış :Z )
Aslında @serhatt oylama bitmeden uğramış foruma ama sadece bir mesaj yazıp kaçmış. Görmezdi yinede. Acaba görse tercihi ne olurdu:A

Benim oyumla Pinhani 1 oy öne geçmişti işte. Sonra Mert Demir'in 1 oy öne geçtiğini görmüştüm. Ben en son orada bıraktım. Gece kuşları gelip Pinhani'ye 2 oy atıp bitirmişler işi sağolsunlar :A
Evet o kuşların isimleri yukarda :A
Bu arada teessüf ederim. Rengimiz değişti hiç bir şey demedin :A 272782 yıl sonra Suvacılarsız bir yönetim olduğu için mi? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Sorma ne anketti o. 10 defa el değiştirdi zirvedeki isim :A tam @Alemdar ve @mrt-06 Ateşe Düştüm oyladı 1 oy öne geçti dedik tamam artık bitti.
Sonra @Turkuazz birden gecenin köründe belirdi eşitliği sağladı ve ben @serhatt ’ı etiket ettim eşitlik bozulsun diye ama hemen akabininde @fredbalotellifanny oy kullanıp Pinhani’yi zirveye taşıdı. Bende mesajımı sildim. (bu kez erkenden oy kullanmış :Z )
Aslında @serhatt oylama bitmeden uğramış foruma ama sadece bir mesaj yazıp kaçmış. Görmezdi yinede. Acaba görse tercihi ne olurdu:A
Ateşe düştüm. :A

• Güldürdün
Evet o kuşların isimleri yukarda :A
Bu arada teessüf ederim. Rengimiz değişti hiç bir şey demedin :A 272782 yıl sonra Suvacılarsız bir yönetim olduğu için mi? :A
Tebrik ederim yeni renginizi ve rütbenizi Dosi hanım. Zaten forumun gizli admini konumundaydın. Artık tamamen resmiyete kavuştu bu durum :A

Sıvacı yoldaşlarıma da söyledim emekli olduklarını. Şerlok beyciğim dalga geçiyor Enes yoldaşıyla, ben süper emekli oldum sen normal emekli oldun diye :A

• Güldürdün
Ateşe düştüm. :A
İyiki görmedin. Yine eşitlikte uzayacaktı :A @Bully

Tebrik ederim yeni renginizi ve rütbenizi Dosi hanım. Zaten forumun gizli admini konumundaydın. Artık tamamen resmiyete kavuştu bu durum :A

Sıvacı yoldaşlarıma da söyledim emekli olduklarını. Şerlok beyciğim dalga geçiyor Enes yoldaşıyla, ben süper emekli oldum sen normal emekli oldun diye :A
Aaa bi de bu detayları aktarmışsın ve buna rağmen senle o çok gizli konuyu konuşurken bi tebrik etmedin. Bak iyice alındım :T:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...