2024 ❗️⚡️Büyük Final⚡️❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan ⚔️ Pinhani - Dünyadan Uzak

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün bana çıtlattığın mevzuyu ona da anlattım. İlgisini çekti, belki gelirim dedi ama belli olmaz onun işi :A En son dediğin gibi bir tane oyuna sardığı için o malum oyundan gözünü ayırmıyordu. Şu an azalttı yavaş yavaş bırakma moduna girdi galiba oyunu :A
İyi gelsin bakalım uğrasın bir ara.
Ona çoook teessüflerimi ilet.

Niye geldiğimi son mesajda yazdım o konuda... Gelme sebeplerimden başlıcaları arasında o da vardı yani... İstersen sor yoldaşlarıma ara sıra kendimi gömüyordum görünüp kaybolup Zey hanım tarafından haklı olarak yok edildiğim konusunda... @MasacRE
Bak şu üstte Arkadaşın o detaydan dolayı geleceğini belirtmiş. Ben ondan sonra teessüf mesajımı ilettim. Yani burda dediğime geliyor durum. Sen öncesinde geleceğini belirtmişsin.
Kimin için geldiğinizin önemi yok. Benim kırıldığım nokta başka. Onu da en son yazışmada belirtmiştim. Sizinde işinize gelmiş.
Hoş geldin

Bak şu üstte Arkadaşın o detaydan dolayı geleceğini belirtmiş. Ben ondan sonra teessüf mesajımı ilettim. Yani burda dediğime geliyor durum. Sen öncesinde geleceğini belirtmişsin.
Kimin için geldiğinizin önemi yok. Benim kırıldığım nokta başka. Onu da en son yazışmada belirtmiştim. Sizinde işinize gelmiş.
Hoş geldin
O arkadaşım benim ne zaman geleceğimi bilmiyordu ki, ben bir ara uğrarım belki diyordum ki kendisi de demiş belki uğrarım dedi işi belli olmaz diye... Ama bir anda bugün canım istedi girdim. Kezaa o konu geçmeden önce de "İstersen sor yoldaşlarıma ara sıra kendimi gömüyordum görünüp kaybolup Zey hanım tarafından haklı olarak yok edildiğim konusunda" şu konuda konuştuk kendileriyle ve aklımdaydı yani bir ara girmek ve senin gönlünü almak...

Kii elbette senin neye kırıldığını biliyorum, işime gelip gelmeme gibi bir durum yok ortada yani... :(
Hoşbuldum...

• Okudum
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Bully büyük konuşmak için erken mi sence? :A

Şu mesaj ve içeriğindeki sebeplerden gelmiş arkadaş @MEnes
Bide diğer konuda öylesine forumu özlediği için geldiğini ima ediyor. Yersen…. @MasacRE
Erken erken :A Baksana @dreamy konuya girip oy vermemiş, oyu belli diyorduk halbuki :A
------

sonunda sürprizi yapıp finale çıkmış ya @Bully :A

ama keklik sanırım burda elenecek :D
Sana rağmen finale çıktı Pinhani, destek vermedin kendisine yarı finalde :A

O arkadaşım benim ne zaman geleceğimi bilmiyordu ki, ben bir ara uğrarım belki diyordum ki kendisi de demiş belki uğrarım dedi işi belli olmaz diye... Ama bir anda bugün canım istedi girdim. Kezaa o konu geçmeden önce de "İstersen sor yoldaşlarıma ara sıra kendimi gömüyordum görünüp kaybolup Zey hanım tarafından haklı olarak yok edildiğim konusunda" şu konuda konuştuk kendileriyle ve aklımdaydı yani bir ara girmek ve senin gönlünü almak...

Kii elbette senin neye kırıldığını biliyorum, işime gelip gelmeme gibi bir durum yok ortada yani... :(
Hoşbuldum...
Benim gönlümü alma o kadar kolaydaki aslında.
illa 273328 gün sonra foruma girerek yapmaya çalışmak değil.
Neyse uzatmayacağım. Yenilendik her anlamda. Renge varasına kadar. Eskiler eskide kaldı.
------

bu sefer bizim kekliği düz ovada avlayacaklar sanırım :D
Sen Mert Demir için öyle derken 6 oy gerideydi. Şimdi bak durum ne oldu 1 oy ile elendi :A
Erken erken :A Baksana @dreamy konuya girip oy vermemiş, oyu belli diyorduk halbuki :A
------

Sana rağmen finale çıktı Pinhani, destek vermedin kendisine yarı finalde :A
aynen. Önceki turdan dersimizi aldık. Önceki tur oy vermeyip burda oy verenleri düşünürsek rahat 30 oyu buluruz yine :A

Neyse uzatmayacağım. Yenilendik her anlamda. Renge varasına kadar. Eskiler eskide kaldı.
------

Sen Mert Demir için öyle derken 6 oy gerideydi. Şimdi bak durum ne oldu 1 oy ile elendi :A

aynen. Önceki turdan dersimizi aldık. Önceki tur oy vermeyip burda oy verenleri düşünürsek rahat 30 oyu buluruz yine :A
30’u buluruz da yarı finaldeki rekoru geçebiliriz miyiz acaba? :A

• Güldürdün
Ben orada elimden geleni yaptım açıklamalarla da keza destekledim ama yok ettin yine bizi...
Konularda falan diyince ne bileyim ben de Buralara geldim, hayatım biraz sakinleyince...

Ben oraları uzatmam elbette, eğer eskimiş isek öyleyizdir bir şey diyemem efendim...

• Okudum
30’u buluruz da yarı finaldeki rekoru geçebiliriz miyiz acaba? :A
Yine son gün insanları etiket ile rahatsız edersek neden olmasın :A
Ben orada elimden geleni yaptım açıklamalarla da keza destekledim ama yok ettin yine bizi...
Konularda falan diyince ne bileyim ben de Buralara geldim, hayatım biraz sakinleyince...

Ben oraları uzatmam elbette, eğer eskimiş isek öyleyizdir bir şey diyemem efendim...
Sorun değil.

Rahatsız edeceğiz tabii hiç kaçışları yok :A Bu ara sürekli rekorlar kırıyoruz, sıradaki hedefimiz de bu olsun :A
O turda oy verip bu tur oy vermeyeceğini söyleyen Alemdar var. offensive MEnes ve tolgab o grupta değil burda oy kullandı. Serhat oy verecek. Turkuazz umuttanyel bu anketi kaçırmazsa neden olmasın :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
O turda oy verip bu tur oy vermeyeceğini söyleyen Alemdar var. offensive MEnes ve tolgab o grupta değil burda oy kullandı. Serhat oy verecek. Turkuazz umuttanyel bu anketi kaçırmazsa neden olmasın :A
1 firemiz ama 4 fazladan oy verenimiz olacak. Atacan finalde kullanır mı şüpheli, bakalım.

Turkuazz ve umuttanyel de çok güven veren isimler değiller ama son aktiflikleri de fena değil. Başaracağız inşallah :A

• Güldürdün
1 firemiz ama 4 fazladan oy verenimiz olacak. Atacan finalde kullanır mı şüpheli, bakalım.

Turkuazz ve umuttanyel de çok güven veren isimler değiller ama son aktiflikleri de fena değil. Başaracağız inşallah :A
@tekin ’i unutttuk. O da fazladan oy veren oldu yani evet evet başaracağız :A

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Büyük Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan

Pinhani - Dünyadan Uzak

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
Pinhani'mi çok sevsem de Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan dedim. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...