2024 ❗️⚡️Büyük Final⚡️❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan ⚔️ Pinhani - Dünyadan Uzak

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 saat uyudum. Ben uyurken Mert Demir öndeydi, şimdi bu konudayım ve finalde Pinhani var :A
Sen gene uyu bakalım şampiyon kim olacak? :A 11 saat ne be alkolü kökledin mi?
O turda oy verip bu tur oy vermeyeceğini söyleyen Alemdar var. offensive MEnes ve tolgab o grupta değil burda oy kullandı. Serhat oy verecek. Turkuazz umuttanyel bu anketi kaçırmazsa neden olmasın :A

1 firemiz ama 4 fazladan oy verenimiz olacak. Atacan finalde kullanır mı şüpheli, bakalım.

Turkuazz ve umuttanyel de çok güven veren isimler değiller ama son aktiflikleri de fena değil. Başaracağız inşallah :A
Etiket etmeden yazdın geleceklerini mi düşünüyorsun ? Telepatik yollarla bulurlar umarım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Etkin olurdu çünkü biz eşitliği bozmak için sürekli üye etiket ettik :A sen olsaydın kafamız rahat olurdu :A
@tekin ’de yılbaşı günü gelmedi. O da Pinhanici. Rahat bir galibiyet yaşayacakken kıl payı elenecekti son saatlerde :A
35 üye oylama yaptı.
bu sefer çekirge zıplayamadı gibi :D

sen bile ihanet etmişsin pintihaniye :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
bu sefer çekirge zıplayamadı gibi :D

sen bile ihanet etmişsin pintihaniye :A
Ben en başından beri favorim Antidepresan. İhanet yok yani :A
------

Sen gene uyu bakalım şampiyon kim olacak? :A 11 saat ne be alkolü kökledin mi?

Etiket etmeden yazdın geleceklerini mi düşünüyorsun ? Telepatik yollarla bulurlar umarım. :A
50 küsür bildirim. Çoğu sende. Aaaaa ne bu böyle :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
Ben en başından beri favorim Antidepresan. İhanet yok yani :A
------

50 küsür bildirim. Çoğu sende. Aaaaa ne bu böyle :A
bu sefer geçen oylamada olmayan @RüzgarGülü ve ben oy kullandık ama yinede 6 kişi eksik onlarda gelirse ve altısıda pintiye oy verirse ve bir tanede gayipten arkadaş gelip oy verirse ve bir tane daha derken kazanırmı kazanır ? :A

sayarken ümidim tükendi neyse kaybetmişiz diyelim çekilelim konudan :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
bu sefer geçen oylamada olmayan @RüzgarGülü ve ben oy kullandık ama yinede 6 kişi eksik onlarda gelirse ve altısıda pintiye oy verirse ve bir tanede gayipten arkadaş gelip oy verirse ve bir tane daha derken kazanırmı kazanır ? :A

sayarken ümidim tükendi neyse kaybetmişiz diyelim çekilelim konudan :A
8 oy daha gelme ihtimali var bazı üyeler aktif olursa. Yoksa evet belli gibi artık :A
------

@12.Adam senide mi bildirimlere boğduda benim mesajı es geçmişsin :A

Son düzenleme:
foruma kayıtlı üyelerin yüzde beşi ayaklanıp oy kullansa fark bile açar bizim pinti :A
Ben mevcut forum halkından bahsettim :A eskileri karıştırmıyoruz.
Önceki tur oylayan 10 isim eksik daha :A
------

Ek olarak @mrt-06

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
8 oy daha gelme ihtimali var bazı üyeler aktif olursa. Yoksa evet belli gibi artık :A
------

@12.Adam senide mi bildirimlere boğduda benim mesajı es geçmişsin :A
Bildirimlere bakmamıştım şu hatırlatma işini yapayım dedim. Bu konudayken 12.Adam’ın o mesajına güldürdü attım sadece :A Sabah 20 bildirimdi, akşam 40 daha gelmiş. Belli ki onun işleri :A

@mrt-06 oyunu bekliyoruz yine :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Buradan da bir operasyon çıkar gece :A
Yok daha neler :A ama tabi birden gececi tayfa belirtebilir.
Süre yarı finale göre 1 gün kısa. 30 küsür oy almışız. Belirli bir farkta açılmış. İdeal süre.
Gece uyumadan kazanan konusunu hazır ederim. Yarın uyanınca bir dokunuşla açılır konu :A
Artık sonra bende dinlenme modu :Z
Haftaya yeni dönem başlıyor perşembe günü. Bir süre işe odaklanmam gerekecek. Her sene yapıyorum böyle. Etkinlik falanda bitmiş olur.
------

Yüzde 90 belli. Cumartesi’ye kadar bir ihtimal bir şeyler değişebilirdi ama yarına kadar çok şey değişmez :A
Bence en fazla biraz mesafe kısalırdı :A
------

Ahanda bir oy daha geldi :A

Yok daha neler :A ama tabi birden gececi tayfa belirtebilir.
Süre yarı finale göre 1 gün kısa. 30 küsür oy almışız. Belirli bir farkta açılmış. İdeal süre.
Gece uyumadan kazanan konusunu hazır ederim. Yarın uyanınca bir dokunuşla açılır konu :A
Artık sonra bende dinlenme modu :Z
Haftaya yeni dönem başlıyor perşembe günü. Bir süre işe odaklanmam gerekecek. Her sene yapıyorum böyle. Etkinlik falanda bitmiş olur.
------

Bence en fazla biraz mesafe kısalırdı :A
------

Ahanda bir oy daha geldi :A
Ben ankete bakmamıştım bu arada, benim etiketten sonra oylar gelmiş. Cumartesi’ye kadar da bir şey değişmezmiş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...