dosimosi 5000'ler Kulübünde!

hediyem simdiden hazir yani.
iyi ozamanda yakana yapışırım yollamazsan.
bak 2 gundur pesinde dolandim mükafatımı aldim :A
Taklitler asıllarını yaşatır yani beni daha da göz önüne alarak yaşatıyorsunuz. Ee malum baskı ve şiddet yoluyla hediye isteme geleneğini ben başlattım :A

Taklitler asıllarını yaşatır yani beni daha da göz önüne alarak yaşatıyorsunuz. Ee malum baskı ve şiddet yoluyla hediye isteme geleneğini ben başlattım :A
Aynen.
Seni örnek aldim ben. Kötu huylu yaptin beni :A şaka şaka suana kadar cok fazla kötu huyuna denk gelmedim :F

@dosimosi tekrardan tebrikler buyur hediyelerin:)
s-63bfbe439d060ae7ac16283347388b4b3234382e.webp

tebrikler.gif

images

images

images

Facebook adresini ver eklesin :A özgüvensiz insan olmaktansa patlamaya hazır biri olurum daha iyi :A
hele bi bulayim veririm.
olmazsa chat sayfalarina girer reklamini yaparim faceni dagitirim millete yanliz bir konuda uyarayim seni, lakin baylarda ekleyebilir :A hazirlikli ol

Bizim Kaan pavyon şarkıcısı bilmiyon mu sen :A
yok daha @Bully hakkinda okadar bilgiye ulasamadim :D :F neyse evli oldugunu duymaktan daha hafif bir dedikodu bu :A o anlar ne demek istedigimi

@denizz19 sana turkce bilen birini ayarlariz diye bir yazi yaziyordum telefonum caldi ve ben sonra o yazmi unutmusum tamamlanadan yollamissim yeni farkettim. neyse iste bir arkadasim turk erkekle birlikteydi ama cocuk bunu aldatti kiz ayrildi kendine isvecli buldu ama hala turkiye sevdalisi. sana öyle birini bulmak gerekir. önce tarzanca konusursunuz sonra zamanla birbirinize dillerinizi ögretirsiniz :)

Son düzenleme:
yok daha @Bully hakkinda okadar bilgiye ulasamadim :D :F neyse evli oldugunu duymaktan daha hafif bir dedikodu bu :A o anlar ne demek istedigimi

@denizz19 sana turkce bilen birini ayarlariz diye bir yazi yaziyordum telefonum caldi ve ben sonra o yazmi unutmusum tamamlanadan yollamissim yeni farkettim. neyse iste bir arkadasim turk erkekle birlikteydi ama cocuk bunu aldatti kiz ayrildi kendine isvecli buldu ama hala turkiye sevdalisi. sana öyle birini bulmak gerekir. önce tarzanca konusursunuz sonra zamanla birbirinize dillerinizi ögretirsiniz :)
Ben Türkçeyi öğretirim ona :A