dosimosi 5000'ler Kulübünde!

Ben de eski favori dizilerimden birini izliyorum. :D O zamanlarda bu diziye laf söyletmezdim ama bizimle fazla kalamadı hain tns .ss

Evet ömru uzun sürmedi.
bende o siralar universiteye full konsantre olmustum TV yoktu hayatimda. cok nadiren izlerdim televizyonu

Gırgırın goygoyun olduğu yerler benim ilgi alanımdır. :A Esmer kıvırcık saç demişsin zor bulunur ama bi de benim speciali duy, siyah saç mavi göz beyaz ten. :A :A
Ben zoru severim :A
Sinem-Uma%C5%9F-k%C4%B1v%C4%B1rc%C4%B1k-g%C3%BCzeli.jpg

Evet onu da fark etmedim değil biraz geç kalmışım ama en azından bitişi sağlam olsun. :A :A

Komik ha ha. :A Daha beni görmedin ama ben seni gördüm. Bu kadar iddialı olmasan mı acaba. :A
az önce bir ara göz atip kactin. gözumden kaçmadi :A
cokmu tereddut ettin yazip yazmama konusunda ? :D

Evet onu da fark etmedim değil biraz geç kalmışım ama en azından bitişi sağlam olsun. :A :A

Komik ha ha. :A Daha beni görmedin ama ben seni gördüm. Bu kadar iddialı olmasan mı acaba. :A
İşte aramızdaki fark bu ben kişiliğimi gizleme ihtiyacı duymuyorum ama siz gizleyince kendinizi daha marjinal sanıyorsunuz ama bir arpa boyu yol alamıyorsunuz :A işte o sebepledir ki 5.yılımı kutlayacağım şu forumda reytingim hala zirvede :F

İşte aramızdaki fark bu ben kişiliğimi gizleme ihtiyacı duymuyorum ama siz gizleyince kendinizi daha marjinal sanıyorsunuz ama bir arpa boyu yol alamıyorsunuz :A işte o sebepledir ki 5.yılımı kutlayacağım şu forumda reytingim hala zirvede :F
banada bir taş geldi sanki :A