Tamam senin deyiminle "esmer kivircik sacli at gibi " birini cok zor bir ihtimal olsada bulmaya calisacam. olmazsa artik idare edecen baska alternatifleBen Türkçeyi öğretirim ona
Tamam senin deyiminle "esmer kivircik sacli at gibi " birini cok zor bir ihtimal olsada bulmaya calisacam. olmazsa artik idare edecen baska alternatifleBen Türkçeyi öğretirim ona
Hayırlısı be gülümTamam senin deyiminle "esmer kivircik sacli at gibi " birini cok zor bir ihtimal olsada bulmaya calisacam. olmazsa artik idare edecen baska alternatifle
simdi kafamdan bir sürü gülümlü sarkilar canlandiHayırlısı be gülüm
Ben de eski favori dizilerimden birini izliyorum. O zamanlarda bu diziye laf söyletmezdim ama bizimle fazla kalamadı hain tns .sssimdi kafamdan bir sürü gülümlü sarkilar canlandi
ama ben bi seda sayanin Kara gözlümünü dinleyeyim
Güzel goygoy dönmüş burada. Bu kıvırcık @denizz19 ne anlatıyo yine.simdi kafamdan bir sürü gülümlü sarkilar canlandi
ama ben bi seda sayanin Kara gözlümünü dinleyeyim
Evet ömru uzun sürmedi.Ben de eski favori dizilerimden birini izliyorum. O zamanlarda bu diziye laf söyletmezdim ama bizimle fazla kalamadı hain tns .ss
Gırgırın goygoyun olduğu yerler benim ilgi alanımdır. Esmer kıvırcık saç demişsin zor bulunur ama bi de benim speciali duy, siyah saç mavi göz beyaz ten.Sana ne
Ben zoru severimGırgırın goygoyun olduğu yerler benim ilgi alanımdır. Esmer kıvırcık saç demişsin zor bulunur ama bi de benim speciali duy, siyah saç mavi göz beyaz ten.
Hoşbuldum. Orta yerinden daldık ama goygoy olunca kendime engel olamıyorum katılasım geliyor.Haha hosgeldin
@denizz19 le konuamak zevkli. gecen güzel muhabbet olacakti birileri limon sıkmıştı . bugun guzel guzel muhabettimizi ettik sen gelene kadar 😛 şaka şaka
ama hoşgeldin sefa getirdin 😉
Kesinlikle ben de öyleyim.Ben zoru severim
yok yok artik sonlara doğru gidiyordu sanki muhabbetHoşbuldum. Orta yerinden daldık ama goygoy olunca kendime engel olamıyorum katılasım geliyor.
Sen bir ben olamazsın ezik .ssHoşbuldum. Orta yerinden daldık ama goygoy olunca kendime engel olamıyorum katılasım geliyor.
Kesinlikle ben de öyleyim.
Evet onu da fark etmedim değil biraz geç kalmışım ama en azından bitişi sağlam olsun.yok yok artik sonlara doğru gidiyordu sanki muhabbet
sen uzatmalara katkida buluyon
Komik ha ha. Daha beni görmedin ama ben seni gördüm. Bu kadar iddialı olmasan mı acaba.Sen bir ben olamazsın ezik .ss
az önce bir ara göz atip kactin. gözumden kaçmadiEvet onu da fark etmedim değil biraz geç kalmışım ama en azından bitişi sağlam olsun.
Komik ha ha. Daha beni görmedin ama ben seni gördüm. Bu kadar iddialı olmasan mı acaba.
İşte aramızdaki fark bu ben kişiliğimi gizleme ihtiyacı duymuyorum ama siz gizleyince kendinizi daha marjinal sanıyorsunuz ama bir arpa boyu yol alamıyorsunuz işte o sebepledir ki 5.yılımı kutlayacağım şu forumda reytingim hala zirvedeEvet onu da fark etmedim değil biraz geç kalmışım ama en azından bitişi sağlam olsun.
Komik ha ha. Daha beni görmedin ama ben seni gördüm. Bu kadar iddialı olmasan mı acaba.
banada bir taş geldi sankiİşte aramızdaki fark bu ben kişiliğimi gizleme ihtiyacı duymuyorum ama siz gizleyince kendinizi daha marjinal sanıyorsunuz ama bir arpa boyu yol alamıyorsunuz işte o sebepledir ki 5.yılımı kutlayacağım şu forumda reytingim hala zirvede
Yok telefondayım şuan orda başka işlerle meşguldüm anca fırsat buldum da yazabildim. Yoksa tereddüt veya çekince yaşamam yani.az önce bir ara göz atip kactin. gözumden kaçmadi
cokmu tereddut ettin yazip yazmama konusunda ?
Hiç düşünmemiştim bu cümleyi kurarken ama şimdi sen söyleyince sahiden sana da gelmişbanada bir taş geldi sanki
Nasıl işler bunlar az bahsetYok telefondayım şuan orda başka işlerle meşguldüm anca fırsat buldum da yazabildim. Yoksa tereddüt veya çekince yaşamam yani.
neyseki ani reflexle bana carpmasini önledim 😉Hiç düşünmemiştim bu cümleyi kurarken ama şimdi sen söyleyince sahiden sana da gelmiş
Nasıl işler bunlar az bahset