Neyse ben duşa giriyorum sonra da dersaneye geçeceğim görüşürüz @mrt-06neyseki ani reflexle bana carpmasini önledim 😉
Neyse ben duşa giriyorum sonra da dersaneye geçeceğim görüşürüz @mrt-06neyseki ani reflexle bana carpmasini önledim 😉
Kimse istemezse ben de paylaşma gereği duymam. Aramızda o yönden bir fark olacağını sanmıyorum. Ben de gerektiği yerde çekinmem yani. Bilenler biliyor zaten. Gizlemek gibi bir derdimiz olmaz.İşte aramızdaki fark bu ben kişiliğimi gizleme ihtiyacı duymuyorum ama siz gizleyince kendinizi daha marjinal sanıyorsunuz ama bir arpa boyu yol alamıyorsunuz işte o sebepledir ki 5.yılımı kutlayacağım şu forumda reytingim hala zirvede
Telefonda bazı işler vadı işte fazla şaapma.Hiç düşünmemiştim bu cümleyi kurarken ama şimdi sen söyleyince sahiden sana da gelmiş
Nasıl işler bunlar az bahset
Ve derken gelmiyim mii yanii. ?
Seni kimse istemez ki zaten o sebeple çok beklentiye girme ama ben çok istendim ve bende paylaştımKimse istemezse ben de paylaşma gereği duymam. Aramızda o yönden bir fark olacağını sanmıyorum. Ben de gerektiği yerde çekinmem yani. Bilenler biliyor zaten. Gizlemek gibi bir derdimiz olmaz.
Telefonda bazı işler vadı işte fazla şaapma.
Gel gel tabikiKimse istemezse ben de paylaşma gereği duymam. Aramızda o yönden bir fark olacağını sanmıyorum. Ben de gerektiği yerde çekinmem yani. Bilenler biliyor zaten. Gizlemek gibi bir derdimiz olmaz.
Telefonda bazı işler vadı işte fazla şaapma.
Çay mı ben sana bisküvili pasta yapayım çay neymiş
Beklenti içinde olduğumu sanmıyorum. Bize verilen değere aynı karşılığı veririz gerisi çok da mühim değil zaten.Seni kimse istemez ki zaten o sebeple çok beklentiye girme ama ben çok istendim ve bende paylaştım
Telefondaki işlerini söylemezsen çok farklı şeyler düşünebilirim
cayin yanina koyarsin.Çay mı ben sana bisküvili pasta yapayım çay neymiş
Çay ve muhabbet olsun yeter muhakkak bir şekilde gelirim oraya.
iyi bakalim hadi hayirlisi
yine face sayfan geldi önume
yaza baya gezmissin.
bende gezdimde senin gibi hava atmadim
Melekinkine bakayim dedim onunki renksiz
Günahini alma kiz cocugun.gelmem davet edilmediğim yerde ne işim var @denizz19 deniz beyde vadikızı
gelsin onsuz olmaz demiyor şuna bak
ben resim paylaşmayı sevmem kızz sana özelden derim nedenini
tamam bende onu dedim zaten. gözumuzu kapattik
ben daha cok saclarina yüzüne odaklandim zaten
@vadikızı nin suan olmamasi ne güzel
Günahini alma kiz cocugun.
baslarda dediya Vadikizi candir gerisi heyecan diye yani dun gece demisti demi @denizz19 ?
@vadikızı yokken ne guzel 2 lafin belini kırdık. Melekime iş cıkti, bizim yazilarimizi didikleye didikleye okur artik
tamam yaparimda nekadar başarili olur bilemem.
ingilizcen nasil ??
sen olunca heyecanlaniyoz rahat konusamiyoruzolsamda birşey demezdim merak etme artık aranıza girmicem demedim mi ben
bir şaka yapalım dedik ya
Yeni gördüm @denizz19 denizimde candırr benim bonişim o yaaa
Zaten siz hep bensiz konuşun ben varken susuyorlar ben çıkınca konuşuyorlar şunlara bak sen kendimi intihar etcem bee kurtulun benden iştee
sen olunca heyecanlaniyoz rahat konusamiyoruz
Şuan klibinede baktim ne kadar güzelmis.
Şuan klibinede baktim ne kadar güzelmis.
çok anlamli.
aşkin dil din ve irk ayirimi yapilmadanda yaşandiğinin bir kaniti