dosimosi 5000'ler Kulübünde!

İşte aramızdaki fark bu ben kişiliğimi gizleme ihtiyacı duymuyorum ama siz gizleyince kendinizi daha marjinal sanıyorsunuz ama bir arpa boyu yol alamıyorsunuz :A işte o sebepledir ki 5.yılımı kutlayacağım şu forumda reytingim hala zirvede :F
Kimse istemezse ben de paylaşma gereği duymam. :A Aramızda o yönden bir fark olacağını sanmıyorum. Ben de gerektiği yerde çekinmem yani. Bilenler biliyor zaten. Gizlemek gibi bir derdimiz olmaz. :A
:A Hiç düşünmemiştim bu cümleyi kurarken ama şimdi sen söyleyince sahiden sana da gelmiş :F

Nasıl işler bunlar az bahset :A
Telefonda bazı işler vadı işte fazla şaapma. :A

Ve derken gelmiyim mii yanii. ? :A

Kimse istemezse ben de paylaşma gereği duymam. :A Aramızda o yönden bir fark olacağını sanmıyorum. Ben de gerektiği yerde çekinmem yani. Bilenler biliyor zaten. Gizlemek gibi bir derdimiz olmaz. :A

Seni kimse istemez ki zaten o sebeple çok beklentiye girme :F ama ben çok istendim ve bende paylaştım :A

Telefondaki işlerini söylemezsen çok farklı şeyler düşünebilirim :A

Gel gel tabiki :A
aksam caya gideriz @denizz19 e olmazsa.
bakalim senin gibi guzel cay yapiyormu

Seni kimse istemez ki zaten o sebeple çok beklentiye girme :F ama ben çok istendim ve bende paylaştım :A

Telefondaki işlerini söylemezsen çok farklı şeyler düşünebilirim :A
Beklenti içinde olduğumu sanmıyorum. Bize verilen değere aynı karşılığı veririz gerisi çok da mühim değil zaten. :A

Yok la sosyal medyada işler vardı bi de telefonla konuşuyordum o yani. :A

Son düzenleme:
:F
tamam bende onu dedim zaten. gözumuzu kapattik :A
ben daha cok saclarina yüzüne odaklandim zaten :A
@vadikızı nin suan olmamasi ne güzel :A

:Folsamda birşey demezdim merak etme artık aranıza girmicem demedim mi ben
bir şaka yapalım dedik ya :F

Günahini alma kiz cocugun.
baslarda dediya Vadikizi candir gerisi heyecan diye yani dun gece demisti demi @denizz19 ?

Yeni gördüm @denizz19 denizimde candırr benim bonişim o yaaa:D:D

@vadikızı yokken ne guzel 2 lafin belini kırdık. Melekime iş cıkti, bizim yazilarimizi didikleye didikleye okur artik :A

:F
tamam yaparimda nekadar başarili olur bilemem.
ingilizcen nasil ??

Zaten siz hep bensiz konuşun ben varken susuyorlar ben çıkınca konuşuyorlar şunlara bak sen :Fkendimi intihar etcem bee kurtulun benden iştee :kiki:

Son düzenleme:
:Folsamda birşey demezdim merak etme artık aranıza girmicem demedim mi ben
bir şaka yapalım dedik ya :F

Yeni gördüm @denizz19 denizimde candırr benim bonişim o yaaa:D:D

Zaten siz hep bensiz konuşun ben varken susuyorlar ben çıkınca konuşuyorlar şunlara bak sen :Fkendimi intihar etcem bee kurtulun benden iştee :kiki:
sen olunca heyecanlaniyoz rahat konusamiyoruz :A