yapmadinmi sanki @denizz19 le belki guzel bir sohbetimiz olacakti sen ogun o lafi deyip limon sıkmıştın tüm hevesim kacmişti😳 yaa iftira atan deme ama
yapmadinmi sanki @denizz19 le belki guzel bir sohbetimiz olacakti sen ogun o lafi deyip limon sıkmıştın tüm hevesim kacmişti
@denizz19 bak yine küsmüş bizimkisi😳 zaten hep vadikızı suçlu oluyor demi bir daha ağzımı açmıcam girmicem aranıza
hıh küstüm
Vadikızı candır gerisi heyecan@denizz19 bak yine küsmüş bizimkisi
aramiza girmeyecek en azindan
ama hepte aramizda sohbet esnasinda
bu biraz sey gibi oldu hani derlerya insan hayatinda sadece bir kere aşk olur geride kalanlar ise sadece bir tutkudurVadikızı candır gerisi heyecan
Fena değildi zor kolay karışıktıbu biraz sey gibi oldu hani derlerya insan hayatinda sadece bir kere aşk olur geride kalanlar ise sadece bir tutkudur
bi tane daha vardida suan aklima gelmiyor
senin sinavlar nasil gecti ?
iyi bakalim hadi hayirlisiFena değildi zor kolay karışıktı
Hahaha yazlar bizden sorulur gece alemleri falan filan umarım çıplak fotolarımı görmemişsindir onlara sadece @Çiğdem- bakıyoriyi bakalim hadi hayirlisi
yine face sayfan geldi önume
yaza baya gezmissin.
bende gezdimde senin gibi hava atmadim
Melekinkine bakayim dedim onunki renksiz
Çiplakliktan kastin ne bilmem ama denk gelmedimHahaha yazlar bizden sorulur gece alemleri falan filan umarım çıplak fotolarımı görmemişsindir onlara sadece @Çiğdem- bakıyor
Yani üst çıplak hallerim ne olabilir başka tövbe tövbe daha gece olmadı konuşturma beniÇiplakliktan kastin ne bilmem ama denk gelmedim
ha atletsiz fotograflari diyorsan gözumu kapatip bir sonrakine atladim
Yani üst çıplak hallerim ne olabilir başka tövbe tövbe daha gece olmadı konuşturma beni
Taş gibi adamım bakıp inceleseydin
tamam bende onu dedim zaten. gözumuzu kapattik
ben daha cok saclarina yüzüne odaklandim zaten
@vadikızı nin suan olmamasi ne güzel
daha az önce bakma @Çiğdem- bakar dedin.Taş gibi adamım bakıp inceleseydin
Çiğdem çok bakmıştır o bana zayıfsın der ama bir gözü de sürekli benim hesabımdadır Kendi halimizde var bir tarzımız işte beğeniliyorsak ne mutlu Saçlarıma nazar değerse sebebi sensin .ssdaha az önce bakma @Çiğdem- bakar dedin.
dış görünüşünden ziyade senin üslupun, eğlenceli bulduğum yorumlarin ilgimi cekti diye tanismak isteyeceğim kisiler arasina kattim enler listesinde .
saclarina bayildigimi bir kez daha belirtmis olayim
@Çiğdem- zevkliymiski neye bakacağini biliyorÇiğdem çok bakmıştır o bana zayıfsın der ama bir gözü de sürekli benim hesabımdadır Kendi halimizde var bir tarzımız işte beğeniliyorsak ne mutlu Saçlarıma nazar değerse sebebi sensin .ss
@Çiğdem- zevkliymiski neye bakacağini biliyor
Masallah diyelimde nazar değmesin.
tarzini hic bozma sen 😉
Woaw ! Sen dün hediye olarak bunu yollasaydinya okadar söylettin beni
Neyse 10 binler kulübüne girince başka şarkımı yollarımWoaw ! Sen dün hediye olarak bunu yollasaydinya okadar söylettin beni
Ilkkez dinliyorum seni.
harika
hediyem simdiden hazir yani.Neyse 10 binler kulübüne girince başka şarkımı yollarım