dosimosi 5000'ler Kulübünde!

Bende onu seviyorum :)
iyiki acmis. Cakal @destere pusuda bekliyordu iğrenc bir konu acti ama neyseki @Bully erken actida beni ondan kurtardi :A

aaa yok ya okadar olmaz herhalde ama birsey demiyecem ben ocak ayinda 4000 yaparim sanmistim ama ocagi görmedem 5000 oldu :D
çatlasanda kutlamıycam seni .. dün kutlamıştım hemde çok özenerek kutlamada bulunmuştum sildiler gül gibi konumu :)

@dosimosi gerçekten çok özür dilerim ben konularda yorumsuz kalmam yazarım
buraya niye yazmamışım ben valla unuttum yeminle unuttum çok özür dilerim ya:T

Atacanin konusundaki yorumuma tepki gösterirken bile gelmemisim aklina
:ppp:

Canım sıkkındı bugün biliyosun unutmuşum valla çıkmış aklımda gelse yazmammı ya :T
konuyu görmüştüm yazayım dediim o ara ne birşey oldu unuttum yazmamışım gerçektne
özür dilerim ya

insan umursamadagiki kisiye yorum yapmaz zaten.
haklisin 😉

Ben seni umursamasam terapistim dermiym ya sen benim herşeyimsin ama :T

Canım sıkkındı bugün biliyosun unutmuşum valla çıkmış aklımda gelse yazmammı ya :T
konuyu görmüştüm yazayım dediim o ara ne birşey oldu unuttum yazmamışım gerçektne
özür dilerim ya

Ben seni umursamasam terapistim dermiym ya sen benim herşeyimsin ama :T
tamam tamam takiliyorum sana. buralari gözyasi salya sümukle kirletme :A

Bu arada hediyeni de akşam Atacan'la beraber veririm :D
Hani hediyem ????!! Tutamayacaginiz sözler vermeyin lütfen:A
neyse simdilik hoş göruyle karsiliyorum ve sinavinizi atlattiktan sonra muhakkak bekliyorum :D
sen benden zoraki almistin, ödeşme zamani :D

tebrik ederim canim. Konuyu acana bakiyorum konusu acilana bakiyorum ve kiskandigimi yine belirterek susuyorum :D

tebrik ederim canim. Konuyu acana bakiyorum konusu acilana bakiyorum ve kiskandigimi yine belirterek susuyorum :D

Maşallah lafi at ortaya sonrada susuyorum de.
bu susma halinse diğer halini düşünemiyorum
@Bully ikinci bir bela var basimizda destereden sonra simdide @yader le ugrasacagim anlasilan :)

@vadikızı dünkü kuru kuru kutlamanı kabul etmiyorum hanım efendi.
bana en az iki hediye vermek zorundasın:A
acele etme ozaman özensiz hediye verirsin yoksa.
iyice düşün sonra hediyelerimi ver