Teşekkür ederim en etkileyici beduallari ettim
konuya girip yorum yapmişsinda hani kutlama mesaji ?''Teşekkürler destere ''
@vadikızı tekrardan doğum gününü kutluyorum ablacım sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum iyi ki varsın seviliyorsun
İşte hediyelerin
evet 2015 te burada aktif oldu buradakı forumdakılerle son 2 yıldır tam anlamıyla tanısıyor benle 2013 yılında vadi forumunda tanısmıstı @vadikızı 4 yılla en eski tanısıklığı benle var galiba sanırım senlede 2013 gibi tanıstı başka forumda@vadikızı Şimdi ilk tanıştığın kişilerden birisi benim. Hatta Çiğdem ile birlikte en eskilerdenim. Zannedersem 2014 şubat ayında aktif oldun iyice 2015'de tam aktifliğe geçtin. 2012-2013'de yoktun FF'de pek fazla çünkü.
Neyse gel zaman git zaman yeri geldi dertleştik yeri geldik kavga ettik ( daha doğrusu senin yüzünden yani) yeri geldi destek oldun bana ( bak itiraf ediyorum ) Özellikle 2015'de.
Son bir olay olmuştu aramızda senle ipleri koparıcaktım ama eski şeyler aklıma geldi birde pişman olman filan bu yüzden yapmadım. Yardımlarını unutmam.
Bu yeni yaşında her şeyin dilediğince güzel olmasını istiyorum. Huzurlu sağlıklı bir yaş geçir.
Her zaman yüzün gülsün.
@vadikızı Şimdi ilk tanıştığın kişilerden birisi benim. Hatta Çiğdem ile birlikte en eskilerdenim. Zannedersem 2014 şubat ayında aktif oldun iyice 2015'de tam aktifliğe geçtin. 2012-2013'de yoktun FF'de pek fazla çünkü.
Neyse gel zaman git zaman yeri geldi dertleştik yeri geldik kavga ettik ( daha doğrusu senin yüzünden yani) yeri geldi destek oldun bana ( bak itiraf ediyorum ) Özellikle 2015'de.
Son bir olay olmuştu aramızda senle ipleri koparıcaktım ama eski şeyler aklıma geldi birde pişman olman filan bu yüzden yapmadım. Yardımlarını unutmam.
Bu yeni yaşında her şeyin dilediğince güzel olmasını istiyorum. Huzurlu sağlıklı bir yaş geçir.
Her zaman yüzün gülsün.
Doğum günü olduğun için tartışmak istemiyorum. Senin düşüncelerindir olabilir bende tam zıttını düşünüyorumevet aramız bozuldu benim yüzümden değildi pişmanda olmadım pişmanlık birşey yapmadım ama neyse diyip konuyu kapatıyorum yardımlarımı unutmamış olman çok güzel benim en güzel derdim sizin gibi kardeşlere ablalık etmek arkadaş dost olmak burası forum ortamı tv ekranında değiliz bunun farkında olunup umarım kimse saygı sınırını aşmadan yoluna devam eder he birde iki de bir daha balık burcu olduğumu yüzüme vurmazsan sevinirim ben artık duygusallığımı foruma yansıtmak istemiyorum
iyi dileklerin için çok tşk ederim sağol harun😉
evet 2015 te burada aktif oldu buradakı forumdakılerle son 2 yıldır tam anlamıyla tanısıyor benle 2013 yılında vadi forumunda tanısmıstı @vadikızı 4 yılla en eski tanısıklığı benle var galiba sanırım senlede 2013 gibi tanıstı başka forumda
Doğum günü olduğun için tartışmak istemiyorum. Senin düşüncelerindir olabilir bende tam zıttını düşünüyorum
5 yıl olacak foruma gireli dediğin gibi ilk zamanlarda aktif değildim ben sürekli vadi forumlarındaydım ben burdaki sıcak ortam beni çekmişti ben ilk vadi sohbet konusunda @china_shangai abim ile konuşmaya başladım sonra sizlerle konuştum canım abim unutmadım onu evet aramız bozuldu benim yüzümden değildi pişmanda olmadım pişmanlık birşey yapmadım ama neyse diyip konuyu kapatıyorum yardımlarımı unutmamış olman çok güzel benim en güzel derdim sizin gibi kardeşlere ablalık etmek arkadaş dost olmak burası forum ortamı tv ekranında değiliz bunun farkında olunup umarım kimse saygı sınırını aşmadan yoluna devam eder he birde iki de bir daha balık burcu olduğumu yüzüme vurmazsan sevinirim ben artık duygusallığımı foruma yansıtmak istemiyorum
iyi dileklerin için çok tşk ederim sağol harun😉 çok tşk ederim ablacım
huhu mesele kapanmistirDoğum günü olduğun için tartışmak istemiyorum. Senin düşüncelerindir olabilir bende tam zıttını düşünüyorum
göbeğim çatladı seni vadi forumlarından koparıp buraya getirene kadar neyseki başardık sonundadizifilmde tanışmışız ama ben nickini unuttum halada aklıma gelmiyor
Tam yazacaktım bir şeyler bu mesajı görünce durdum. Neyse sırf doğum günü diye susacağım.huhu mesele kapanmistir
huhu mesele kapanmistir
göbeğim çatladı seni vadi forumlarından koparıp buraya getirene kadar neyseki başardık sonunda
şarkı tam size uydu. nakarat kısmıTam yazacaktım bir şeyler bu mesajı görünce durdum. Neyse sırf doğum günü diye susacağım.