Doğum Günün Kutlu Olsun Vadikızı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,309
Puanı
1,060
vad.gif

Bugün forumumuzun duygusal prensesi @vadikızı nın doğum günü. Nice yıllara kanatsız Meleğim!
Seni üzenlerin dondurmaları yere düşsün. Çay içerken dilleri yansın. Bankada 1 saat sırada beklerken tam zamanı gelince banka kapansın. Toplu taşıt araçlarında yolculuk yaparken boş koltuk nasip olmasın. Kalabalık bir ortamda pantolonları yırtılsın rezil olsunlar :D Kısacası rezil olacakları aksaklıklar hep yaşasınlar inşallah :A
Sen bizim kıymetlimizsin!

Son düzenleme:
Nice yıllara canım.
Mobildenim oyüzden resimli hediye ayarlıyamıyorum :D yarın bilgisayarda haledecem :D

Nice mutlu senelere Ablacım [emoji4] iyiki varsın ve iyiki de aramızdasın seviliyorsun. Allah sana sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam nasip eder inşallah.

@dosimosi canımm çokkkkkkk tşkkk ederim o beddualara katılıyorumm :F çok sğaol benim prenses demene ayrıca çok sevindim canımsın herşeyimsin yaa:love1:hediylere bayıldım
@tolgab @turkuazz @papuleoo çok tşk ederim canım kardeşlerim:D papuleoo güzel dileklerin için sağol ablam

Mutlu yıllar Melek, bu da senin için beyaz atlı yeni yıl temenni dileği. :)

tumblr_o1envyAuAA1txpjypo1_500.gif

Nice sağlıklı ve mutlu seneler dilerim. Doğum günün kutlu olsun Melek. :)

Doğum günün kutlu olsun Melekçim. @vadikızı Allah seni nasibine nasip etsin bir an önce evlen çoluk çocuğa karış bakarsın çifte düğün yaparız :A nice güzel yaşlara hep mutlu ol.

Hediyelerini yarın akşam veririm :D

Nice mutlu yıllara, doğum gününün kutlu olsun temiz kalpli ablam. :) Bu da hediyen;

fft99_mf4795848.Jpeg

teşekürü @vadikızı ından bekliyordum ama heralde o da ağlamaktan teşekür etmeye fırsat bulamadı:) neyse senin ağlak teşeküründe yeterli sayılır :)

kız mustiyi sevmiyor kendi pis beğenilerini vadikızına yutturmaya çalışmışsın :)
hhaha hayırr seviyor sen herşeye karışma bee :A :A :A

nasılolsa kendisi yok neyi beğenip neyi beğenmeyeceğini ben belirliyorum artık :) rihannayı çok sevdiğini söylemişti rihannalı bir hediye yolla kıza :)
hhahahah kızın doğum gününün üstünemi çöktün bee hediyeleride sana verelim ozaman hatta seni kutlayalım :F