jenerik videosunu izle ayollhiç izlemedim bu ben diziyi beee
Son düzenleme:
jenerik videosunu izle ayollhiç izlemedim bu ben diziyi beee
madem beğenmedin bende hediyelerimi siliyorum o zaman ? bundan sonra istemeyene hediye falan yok@dosimosi canımmm çok güzel olmuş bu kalpte sadece vadikızı değil yanındada dosimosi her zaman yazacak sonsuza kadarrsenin dostluğun bana en güzel hediyee
@denizz19 bonişimm çok tşk ederim bekliyorum hediyelerimi şakaa yanımda olman hediyee
@mrt-06 canım çok tşk ederim çok sağol ablacım unutma sinirlenmek yokk
@destere konumu ne hale getirmişsin bee kızları kendine sakla allah allah
@Çiğdem- çok tşk ederim 😉 @xemrexxx teyzenim ama o kadar değilde bee 33 olduk efem ömrü yarılamaya az kaldıı hediyenle mutlaka bir hastaneye gideceğim
@Doğu @Emin Özaltun vadidaşlarım canlarım çok tşk ederimm
@sürgünüm abimm iyi dileklerin için çok tşk ederim iyiki varsın @FaJi fatihcim çok tşk ederim çok sağol arkadaşım😉
@Yakamoz-Asi Ömercim çok tşk ederim çok sağol 😉
Ablacım doğum günün kutlu olsun bir kerede buradan kutlayayım istedim ,hediye olarak birşey veremedim sen ne istersen ben onu sana vermeye razıyım
İyi ki doğdun ömrün uzun ve sağlılı olsun nice seneler diliyorum
ben artık seninle konuşmuyorum kırıldım bir kere ?Oyy bal arısı baldan tatlı kardeşim benim enisim mesaj yazman bile bana en büyük hediye
daha ne isterim bennn canım benimm tşk ederimm
@Billy Kane çok tşk ederm emrecim
@destere güzel hediye ver sende kızım ben be kızları ne yapayım allah allah
ben artık seninle konuşmuyorum kırıldım bir kere ?
o zaman barışmamız için paylaşacağım şimdiki kızı çok beğeneceğine söz ver öyle barışalım başka türlü mümkün değilyaaa kırılma bee şaka yaptık allah allah
o zaman barışmamız için paylaşacağım şimdiki kızı çok beğeneceğine söz ver öyle barışalım başka türlü mümkün değil
Saat 12'yi geçti o yüzde yazabilirim. Balık burcu olmak kötü bir şey değil bunu yüzüne vurunca ne gibi kötü bir şey oluyor anlamadım. bu bir.5 yıl olacak foruma gireli dediğin gibi ilk zamanlarda aktif değildim ben sürekli vadi forumlarındaydım ben burdaki sıcak ortam beni çekmişti ben ilk vadi sohbet konusunda @china_shangai abim ile konuşmaya başladım sonra sizlerle konuştum canım abim unutmadım onu evet aramız bozuldu benim yüzümden değildi pişmanda olmadım pişmanlık birşey yapmadım ama neyse diyip konuyu kapatıyorum yardımlarımı unutmamış olman çok güzel benim en güzel derdim sizin gibi kardeşlere ablalık etmek arkadaş dost olmak burası forum ortamı tv ekranında değiliz bunun farkında olunup umarım kimse saygı sınırını aşmadan yoluna devam eder he birde iki de bir daha balık burcu olduğumu yüzüme vurmazsan sevinirim ben artık duygusallığımı foruma yansıtmak istemiyorum
iyi dileklerin için çok tşk ederim sağol harun😉 çok tşk ederim ablacım
Saat 12'yi geçti o yüzde yazabilirim. Balık burcu olmak kötü bir şey değil bunu yüzüne vurunca ne gibi kötü bir şey oluyor anlamadım. bu bir.
2. balık burcu olduğun için duygusal oluyorsun buda normal bir şey.
3.olarak pişmanlıkların oldu çok seninde.
Neyse yani doğum günün geçince yazayım dedim.
Doğum günü bitti artık o yüzden diyebilirim.Kötü anlamda demedim bee sürekli duygusal bir kız olarak görünmek istemiyorum ondan dedim sende haa konuyu nereye getiriyorsun Normal oluyorsa eğer konuda bunu belirtmene gerek varmı doğum günümü kutla geç Gerçekten hiç olmadı pişmanlığım ben sadece herkesi etiketleyipte benim adımı geçmeni istemedim tşk istedim o kadar konuşuruz sonra deyip günlerce yazmamanı istemedim neyse uzatmaya gerek yok yeni yaşa girdik bunlarıda eski yaşta bırakalım artık
Doğum günü bitti artık o yüzden diyebilirim.