Doğum Günün Kutlu Olsun Vadikızı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:F:Fkız tartışmıyoruz merak etme bugün keyfim yerinde kimse ile tartışmak istemiyorum @Harunnn60 benim kardeşim sorun yok aramızda:D

:FSenmi getirdin sankii lafa bakk @china_shangai abicim sayesinde geldim ben:(
abimizin emeği nüyük tabi cnm :( ama benimde katkım büyük çok dil döktüm sana hatta tavır bile aldım orayı bırakman buraya gelmen için 4 yıldır kalbini kırıcak ciddi anlamda tek kelimem olmadı yanı en özel dostlarıdnan biri benim aslında kıymet bilinir bilinmez orasıs ana kalmıs cnm :bhr:

abimizin emeği nüyük tabi cnm :( ama benimde katkım büyük çok dil döktüm sana hatta tavır bile aldım orayı bırakman buraya gelmen için 4 yıldır kalbini kırıcak ciddi anlamda tek kelimem olmadı yanı en özel dostlarıdnan biri benim aslında kıymet bilinir bilinmez orasıs ana kalmıs cnm :bhr:

Seninde payın büyük takılıyorum ben sana :Dkırıcı sözlerin olmadı ama kırıcı davranışın oldu demeye gerek yok bugünde
:DTabii kıymet bilinir helede ben ben kimse değer verdim dedimse gerçekten vermişim demektir sanal ortamda olsa yapmacık olmadım olmamda bunun en son örneğini @mrt-06 atacan gördü nasıl bir niyetim olduğunu nasıl bir niyetle yaklaştığımı o yüzden fazla söze gerek yok:D

Mutlu yaşlar :)

Ud7HmxC.jpg

Seninde payın büyük takılıyorum ben sana :Dkırıcı sözlerin olmadı ama kırıcı davranışın oldu demeye gerek yok bugünde
:DTabii kıymet bilinir helede ben ben kimse değer verdim dedimse gerçekten vermişim demektir sanal ortamda olsa yapmacık olmadım olmamda bunun en son örneğini @mrt-06 atacan gördü nasıl bir niyetim olduğunu nasıl bir niyetle yaklaştığımı o yüzden fazla söze gerek yok:D
bu arada iyice morukladın kız :A :A :A @xemrexxx

Doğum günün kutlu olsun Melekçim. @vadikızı Allah seni nasibine nasip etsin bir an önce evlen çoluk çocuğa karış bakarsın çifte düğün yaparız :A nice güzel yaşlara hep mutlu ol.

Hediyelerini yarın akşam veririm :D
Evlilik durumun mu var :A

Doğum günün kutlu olsun Vadikızı
giphy.gif
giphy.gif

Bu da hediyen : :A
giphy.gif

Bu da partinde eğlenen @destere :F
giphy.gif

Bu da @Çiğdem- le @dosimosi

giphy.gif

Bu da ben :F