kendini haklı çıkarmaya çok çabalıyor o açıdan söylüyorHuysuz dede avatarı bir maskeydi demek, daha dedikodunun ne olduğunu bilmiyor 😱
Dark benim GRİ listemde artık
kendini haklı çıkarmaya çok çabalıyor o açıdan söylüyorHuysuz dede avatarı bir maskeydi demek, daha dedikodunun ne olduğunu bilmiyor 😱
Dark benim GRİ listemde artık
Onlarda yanlışın farkında olacaklar mutlaka
demek sende sevmiyosun bunu
Aaa 2 senedir Tilki Kızı avlama kulubu kurduk avlamaya çalısıyoruz nasıl haberin olmaz @serhattAsla! Starımızı desteklemekten asla vazgeçmeyiz biz
Rezilliği falan yok, harika bir insan kendisi dört dörtlük
Aaa görücez bakalım hele şu yeni şarkısı çıksında 4 gözle bekliyorum önceki şarkılarını çürüttüm eleştire eleştireRezilliği falan yok, harika bir insan kendisi dört dörtlük
Sen sadece kendini çürüttün, her şarkısı rekorlar kırıyor starımızınAaa görücez bakalım hele şu yeni şarkısı çıksında 4 gözle bekliyorum önceki şarkılarını çürüttüm eleştire eleştire
olur seve seve katılırım
Yapacağı skandalların artık bir bahanesi kalmayacak Aleynanın
Sen hala aktif görünüyordun. Nerden bilelim gittiğiniGittikten sonra çatır çutur çekiştirmişsiniz beni, daha ne yapacaksınız?
GRİ umarım iyi bir şeydir.
olur seve seve katılırım
Bu örnekte gördüğün gibi bir de Tilki Kıza tapanlar kulubu var @MasacRE- i iyi tanı cnmSen sadece kendini çürüttün, her şarkısı rekorlar kırıyor starımızın
Barlara geri döner sanırım engel kalktıYapacağı skandalların artık bir bahanesi kalmayacak Aleynanın
ben hepsine üye olmak isterim
Buda olabilirBarlara geri döner sanırım engel kalktı
Ohaaa ya seviceksin ya düşman olucaksın ikisi aynı anda olmaz seçmini yapben hepsine üye olmak isterim
Yaz da geliyor bu konuda sen takipte ol konusunu aç hemenBuda olabilir
Haklısın ekipçe takipte kalalım konuyu es geçmemiş oluruz forumdaYaz da geliyor bu konuda sen takipte ol konusunu aç hemen
Aaa zaten bu kızı önceden çok acıyordun konularınıHaklısın ekipçe takipte kalalım konuyu es geçmemiş oluruz forumda
Bir ara çok konusunu açıyordum bunu aslında niye yapıyordum bende bilmiyorumAaa zaten bu kızı önceden çok acıyordun konularınıAma sadece olumsuz örneklerini aç ona dikkat et
Ama sen bu açtığın konular sayesinde bu kızdan soğumuştun belkide öyle yapmasan şuan tapanlar kulubunde olucaktın Allah göstermesinBir ara çok konusunu açıyordum bunu aslında niye yapıyordum bende bilmiyorumsanırım çok skandallarıyla gündemde kaldığından oluyordu bu
yok yok düşman olan taraf olmak isterim tabikiOhaaa ya seviceksin ya düşman olucaksın ikisi aynı anda olmaz seçmini yap
Forum bozuk, düzeltemiyorlar şöyle basit hataları. Bi' geçirmediler beni şu işlerin başına ah ah.Sen hala aktif görünüyordun. Nerden bilelim gittiğini15 dakika konuda göründün.
GRİ liste, Kara listenin bir kademe altı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?