Doğum Günün Kutlu Olsun Aleyna Tilki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onlarda yanlışın farkında olacaklar mutlaka:A:A:A

demek sende sevmiyosun bunu :A:A:A

Asla! Starımızı desteklemekten asla vazgeçmeyiz biz :bhr:
Aaa 2 senedir Tilki Kızı avlama kulubu kurduk avlamaya çalısıyoruz nasıl haberin olmaz @serhatt :F Sen de katıl kulubumuze :Z

Şuan bu kızın yaşı küçük diyenler şu dakıkadan sonra yapacağı rezilliklerde daha yaş bahaneside yapamaz @turkuazz :A @MasacRE- Yalvaracak bize kulubumuze girmek için :F

Aaa 2 senedir Tilki Kızı avlama kulubu kurduk avlamaya çalısıyoruz nasıl haberin olmaz @serhatt :F Sen de katıl kulubumuze :Z

Şuan bu kızın yaşı küçük diyenler şu dakıkadan sonra yapacağı rezilliklerde daha yaş bahaneside yapamaz @turkuazz :A @MasacRE- Yalvaracak bize kulubumuze girmek için :F
Rezilliği falan yok, harika bir insan kendisi dört dörtlük :bhr:

olur seve seve katılırım :D

Yapacağı skandalların artık bir bahanesi kalmayacak Aleynanın:A

Gittikten sonra çatır çutur çekiştirmişsiniz beni, daha ne yapacaksınız?

GRİ umarım iyi bir şeydir.
Sen hala aktif görünüyordun. Nerden bilelim gittiğini :A 15 dakika konuda göründün.
GRİ liste, Kara listenin bir kademe altı :A

Bir ara çok konusunu açıyordum bunu aslında niye yapıyordum bende bilmiyorum:A sanırım çok skandallarıyla gündemde kaldığından oluyordu bu:A
Ama sen bu açtığın konular sayesinde bu kızdan soğumuştun belkide öyle yapmasan şuan tapanlar kulubunde olucaktın Allah göstermesin :( :( :(

Sen hala aktif görünüyordun. Nerden bilelim gittiğini :A 15 dakika konuda göründün.
GRİ liste, Kara listenin bir kademe altı :A
Forum bozuk, düzeltemiyorlar şöyle basit hataları. Bi' geçirmediler beni şu işlerin başına ah ah.

Ayy sen kara liste yapsan kaç yazar ahahaha.

Forum İstatistikleri

Konular
176,320
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato