Doğum Günün Kutlu Olsun Aleyna Tilki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aaa şu kızın kafasını ezemedik 18 olmadan biz Tilki Kız Avlama Kulubune yazıklar olsun ayol @eskici @turkuazz @Aserat @gözlemci @xemrexxx 😕😕😕

Tilki Kıza Tapanlar Kulubu @S.G.A.T. @Forumdash @XanTier @MasacRE- Kına yakın artık :F Gerçi bu saatden sonra bu kızın yapacağı rezilliklerden sonra az sayıda kalmış kulubunuzden sizde kaçacaksınız :A :A :A
Özgür Tilki'mize dokunma:hand: :A

Starımız 18 yaşına bastı, nice hit dolu yıllara. Grammy alacağı günleri de göreceğiz.

Seni etiketlemedim zaten :)
Bundan sonra hiç bir konuda etiketlemem merak etme.
Her şeye kulp buluyorsun çünkü :)
Bak taaa eskilerde demişim huysuz ve asabi oluşunu

Hem senin kalitende dengeleniyor burası merak etme :D
Bu lafımı geri alıyorum.
Paylaştığın şu video ile karizma yerle bir oldu. Ergen videosu 😱 dakika paylaşsan ne, açar açmaz kalitesizlik aktı

İyi de belirttiğim kısımda küfür ve argo yok ki. Olsa niye atayım.
Videoların hangi dakikada açılmasını istiyorsan ayarlanabiliyor. Sana tavsiyem bir daha o ayarı yapki başından izlemek zorunda kalmayalım. Hem ben herzaman mobilim. Dakika görünmez. Anca youtubeye gidersem bakabiliyorum :)

Videoların hangi dakikada açılmasını istiyorsan ayarlanabiliyor. Sana tavsiyem bir daha o ayarı yapki başından izlemek zorunda kalmayalım. Hem ben herzaman mobilim. Dakika görünmez. Anca youtubeye gidersem bakabiliyorum :)
Dakikayı gösteremeyen bir telefonun şeklini, şemalini hayal edemiyorum. İlginç.

İzledikçe kopuyurum ya:F:A

Şu kıza daha fazla prim verme :A :A

O avatar ile avlamayı düşünmüyorsun herhalde ahahaha.

Özgür Tilki'mize dokunma:hand: :A
Hahah Aaa prim veren tapanlar kulubunu durdurmak görevimiz @eskici :A :A :A @Forumdash Hemen gelip dokunmayın demiş ama @turkuazz ile saçını başını yolduk tilki kızın :Z:Z:Z

Aaa tabikide @DarkLegenD bey :A :A :A
sincap-ile-tilki20130826104358.jpg

Görmemişim :X Beğeni kasılmasına karşiyim :A

o seni avlıcak demek :A klubenizide ben yakıcaktım :A Savaşı kaybettiniz:A
Fanıyım deyipte boş geçmek bana göre göstermelik fanlık :A
@DarkLegenD o konuda iyi. Hitap etmeyince konular basıyor olmamışı :A
Neyse 1 saatir uğraştığım bir konu var. onla uğraşmaya devam edeyim. Birazdan açarım, nerdeyse hazır :A