konularını çok gündemde olduğundan açıyordum ama çok haklısın Allah korumuş bu açıdan bakıldığında ucuz kurtulmuşumAma sen bu açtığın konular sayesinde bu kızdan soğumuştun belkide öyle yapmasan şuan tapanlar kulubunde olucaktın Allah göstermesin
konularını çok gündemde olduğundan açıyordum ama çok haklısın Allah korumuş bu açıdan bakıldığında ucuz kurtulmuşumAma sen bu açtığın konular sayesinde bu kızdan soğumuştun belkide öyle yapmasan şuan tapanlar kulubunde olucaktın Allah göstermesin
Sonraki seçimlerde adminlik adaylığını açıklaForum bozuk, düzeltemiyorlar şöyle basit hataları. Bi' geçirmediler beni şu işlerin başına ah ah.
Ayy sen kara liste yapsan kaç yazar ahahaha.
Başa geçtiğim an @Yiğitt 'i banlayacağım için kulis, entrika ve benzeri çirkin olaylar ile bunu engeller. Zor yani adminlik işi.Sonraki seçimlerde adminlik adaylığını açıkla
Yiğit ister bence admin olmanı aranızda konuyu konuşunBaşa geçtiğim an @Yiğitt 'i banlayacağım için kulis, entrika ve benzeri çirkin olaylar ile bunu engeller. Zor yani adminlik işi.
Şarkılarıyla değil zaten hep yaptığı olaylarla konuşuldu işini biliyorkonularını çok gündemde olduğundan açıyordum ama çok haklısın Allah korumuş bu açıdan bakıldığında ucuz kurtulmuşum
İşte görmüyorlar bunu tapanlar kör olmuş onların gözleri kız sesinden çok skandallarıyla gaflarla yanlışlariyla daha ön plandaŞarkılarıyla değil zaten hep yaptığı olaylarla konuşuldu işini biliyor
Yaptıklarıda örnek davranıslar değil hep kötü örneklerİşte görmüyorlar bunu tapanlar kör olmuş gözleri kız sesinden çok skandallarıyla gaflarla yanlışlariyla daha ön planda
Kara listeme girdiğin an seni kaale almam muhattap olmam. Bana laf atsan bile görmem. Görsem bile olmamış tepkisini bile çok gördüğüm için onu bile görmezsinForum bozuk, düzeltemiyorlar şöyle basit hataları. Bi' geçirmediler beni şu işlerin başına ah ah.
Ayy sen kara liste yapsan kaç yazar ahahaha.
Hakikaten çok doğru bu tespit oda baktı sesiyle yeterli olmayacak diye korktu ortaya Skandallar koyup medyatik olma yolunu seçtiYaptıklarıda örnek davranıslar değil hep kötü örnekler
Türkiye kadar başka bir ülke yok böyle kötü huylulara prim sağlayan Kavga edersen ünlü oluyorsun
Aaa kesinlikle ayoll bilinçli bu yolu seçtiHakikaten çok doğru bu tespit oda baktı sesiyle yeterli olmayacak diye korktu ortaya Skandallar koyup medyatik olma yolunu seçti
Hakikaten komik durum 2 şarkıyla dünya starı ilan etti kendini beyaz tv de bir ara Çocuklarınızı bu kızdan uzak tutun diye bir haber oldu hatta konserinde Aleynanın korumaları haber muhabirini tartaklamıstı skandalları saymakla bitmiyorAaa kesinlikle ayoll bilinçli bu yolu seçti
2 Şarkı çıkarmış yaır dünya starı oluyormuş koca koca insanlarda buna çanak tutuyor ağlanacak halimize gülüyoruz ayoll
Zaten veletler dinliyor şarkılarını Büyükler daha çok yaptığı olayları destekliyorHakikaten komik durum 2 şarkıyla dünya starı ilan etti kendini beyaz tv de bir ara Çocuklarınızı bu kızdan uzak tutun diye bir haber oldu hatta konserinde Aleynanın korumaları haber muhabirini tartaklamıstı skandalları saymakla bitmiyor
Konuya Eklediğin videosu çok komikti şu okul müdürünü anlattığı konuZaten veletler dinliyor şarkılarını Büyükler daha çok yaptığı olayları destekliyor
Bir 10.yılını bitir Türkiyede bile star olmak için bir 10 yıl tamamlaman lazım 2 şarkıyla Dünya starı nerden oluyorsun Daha bir albümü bile yok gerçi bunun albümünü kim ne yapsın
Bir de şimdi youtubede izlendinmi şarkıcı oluyorsun eskiden kasetlerin belirli sayıda satılması gerekiyordu Kral tv vsyle ödüller kazanman gerekiyordu şimdi youtubede izlendinmi bitiyor
Hahha Ayy evet müdür çağırmışta senin kıyafetin resmi kıyafet oalcak demiş 1.sınıfta resmi kıyafet getirdim okula diyorKonuya Eklediğin videosu çok komikti şu okul müdürünü anlattığı konu
İzledikçe kopuyurum yaHahha Ayy evet müdür çağırmışta senin kıyafetin resmi kıyafet oalcak demiş 1.sınıfta resmi kıyafet getirdim okula diyor
Şu kıza daha fazla prim vermeAaa şu kızın kafasını ezemedik 18 olmadan biz Tilki Kız Avlama Kulubune yazıklar olsun ayol @eskici @turkuazz @Aserat @gözlemci @xemrexxx 😕😕😕
Tilki Kıza Tapanlar Kulubu @S.G.A.T. @Forumdash @XanTier @MasacRE- Kına yakın artık Gerçi bu saatden sonra bu kızın yapacağı rezilliklerden sonra az sayıda kalmış kulubunuzden sizde kaçacaksınız
Aa, ne yaptım ben sana be?Kara listeme girdiğin an seni kaale almam muhattap olmam. Bana laf atsan bile görmem. Görsem bile olmamış tepkisini bile çok gördüğüm için onu bile görmezsin
Kısacası seni yok sayarım Şuan hala GRİ listemdeysen bu Ferdi Baba hatrına
O avatar ile avlamayı düşünmüyorsun herhalde ahahaha.Aaa şu kızın kafasını ezemedik 18 olmadan biz Tilki Kız Avlama Kulubune yazıklar olsun ayol @eskici @turkuazz @Aserat @gözlemci @xemrexxx 😕😕😕
Tilki Kıza Tapanlar Kulubu @S.G.A.T. @Forumdash @XanTier @MasacRE- Kına yakın artık Gerçi bu saatden sonra bu kızın yapacağı rezilliklerden sonra az sayıda kalmış kulubunuzden sizde kaçacaksınız
Kara listeme girdiğin an seni kaale almam muhattap olmam. Bana laf atsan bile görmem. Görsem bile olmamış tepkisini bile çok gördüğüm için onu bile görmezsin
Kısacası seni yok sayarım Şuan hala GRİ listemdeysen bu Ferdi Baba hatrına
Say say bitmez eskileri konuşmayı sevmiyorum artık . Bundan sonrasına bakalım. Kara liste durumu olursa sana hediyem :Aa, ne yaptım ben sana be?
02.33-02.56Say say bitmez eskileri konuşmayı sevmiyorum artık . Bundan sonrasına bakalım. Kara liste durumu olursa sana hediyem :