Doğum Günün Kutlu Olsun Aleyna Tilki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onlarda yanlışın farkında olacaklar mutlaka:A:A:A

demek sende sevmiyosun bunu :A:A:A

Asla! Starımızı desteklemekten asla vazgeçmeyiz biz :bhr:
Aaa 2 senedir Tilki Kızı avlama kulubu kurduk avlamaya çalısıyoruz nasıl haberin olmaz @serhatt :F Sen de katıl kulubumuze :Z

Şuan bu kızın yaşı küçük diyenler şu dakıkadan sonra yapacağı rezilliklerde daha yaş bahaneside yapamaz @turkuazz :A @MasacRE- Yalvaracak bize kulubumuze girmek için :F

Aaa 2 senedir Tilki Kızı avlama kulubu kurduk avlamaya çalısıyoruz nasıl haberin olmaz @serhatt :F Sen de katıl kulubumuze :Z

Şuan bu kızın yaşı küçük diyenler şu dakıkadan sonra yapacağı rezilliklerde daha yaş bahaneside yapamaz @turkuazz :A @MasacRE- Yalvaracak bize kulubumuze girmek için :F
Rezilliği falan yok, harika bir insan kendisi dört dörtlük :bhr:

olur seve seve katılırım :D

Yapacağı skandalların artık bir bahanesi kalmayacak Aleynanın:A

Gittikten sonra çatır çutur çekiştirmişsiniz beni, daha ne yapacaksınız?

GRİ umarım iyi bir şeydir.
Sen hala aktif görünüyordun. Nerden bilelim gittiğini :A 15 dakika konuda göründün.
GRİ liste, Kara listenin bir kademe altı :A

Bir ara çok konusunu açıyordum bunu aslında niye yapıyordum bende bilmiyorum:A sanırım çok skandallarıyla gündemde kaldığından oluyordu bu:A
Ama sen bu açtığın konular sayesinde bu kızdan soğumuştun belkide öyle yapmasan şuan tapanlar kulubunde olucaktın Allah göstermesin :( :( :(

Sen hala aktif görünüyordun. Nerden bilelim gittiğini :A 15 dakika konuda göründün.
GRİ liste, Kara listenin bir kademe altı :A
Forum bozuk, düzeltemiyorlar şöyle basit hataları. Bi' geçirmediler beni şu işlerin başına ah ah.

Ayy sen kara liste yapsan kaç yazar ahahaha.